Ceca Ražnatović pokazala porodičnu kuću u Žitorađi: Pevačica na jugu Srbije napravila mali raj (FOTO)

12.04.2024

14:11

0

Ne posećuje rodni kraj često

Ceca Ražnatović pokazala porodičnu kuću u Žitorađi: Pevačica na jugu Srbije napravila mali raj (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Vila Cece Ražnatović u ulici Ljutice Bogdana godinama je atrakcija, a brojni turisti iz regiona posećuju ovaj kraj Dedinja samo da bi se slikali ispred kuće opasane zidinama.

Međutim, to nije jedina luksuzna nekretnina koja je u njenom vlasništvu. Naime, ona je uložila i u obnovu porodičnog doma u Žitorađi, gde žive njeni roditelji, Mira i Slobodan Veličković.

Pevačica povremeno posećuje zavičaj, koliko joj obaveze to dozvoljavaju, a jednom prilikom je i priznala da bi se rado preselila u selo.

- Volela bih da odem na selo, ali mi obaveze to ne dozvoljavaju... Gušim se u smogu u Beogradu, ali trpim... - rekla je svojevremeno Ceca.

Inače, njena deca, Anastasija i Veljko, često su posećivali babu i dedu kao mali, ali je Veljko pokazivao mnogo više ljubavi prema selu.

- Sećaš se kad sam bila mala, kad ste me terali da idem u Žitorađu. Ja sam uvek bila gradsko dete, Veljko nije hteo da se vrati za Beograd. I kad odem u Žitorađu, čim stignem, baba gleda da mi bude sve lepo, ali ja tražim da pozovem mamu jer mi nedostaje - rekla je Anastasija i dodale:

- I popnem se na stolicu pozovem krišom i kad me pitaš kako mi je, ja kao glasno kažem sve je super, da me baba čuje, a onda tiho kažem: „Pošalji šofera po mene, brzo, jesi me čula”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike