Saša i Željko Joksimović imaju vikendicu nadomak Uba gde je odrastao njihov otac: Zavirite u ovo zeleno prostranstvo (FOTO)

07.06.2024

08:30

0

Jedan od njih često ide tamo i priznaje da ga vuku koreni

Saša i Željko Joksimović imaju vikendicu nadomak Uba gde je odrastao njihov otac: Zavirite u ovo zeleno prostranstvo (FOTO)
Vikendica Joksimovića kod Uba - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Braća Saša i Željko Joksimović davnih dana su se iz rodnog Valjeva preselili u Beograd, gde su započeli svoje uspešne karijere. 

Ipak, rodni kraj ne zaboravljaju, a u tome posebno prednjači Saša koji rado odlazi i u vikendicu Joksimovića, koja se nalazi nadomak Uba. 

- Iako sam rođen u Beogradu, u Valjevu sam odrastao i stasao, tako da ću uvek govoriti da sam Valjevac. Mnogo volim da se vratim, mada sve češće odlazim u Brezovicu, selo kod Uba, odakle je moj otac. Tamo sa porodicom uživam u prirodi kad god mi obaveze dozvole - otkrio je svojevremeno Saša.

I zaista, ovo je raj na zemlji. 

Skromna kućica, ali vrlo moderno napravljena i sređena, dovoljna je da zadovolji potrebe cele porodice kada su na okupu, a ispred se nalazi i velika veranda, gde mogu da sede i uživaju čak i ako vremenske prilike nisu savršene.

Ono što posebno zapada za oko jeste nepregledno veliko zelenilo, pa se slobodno može reći da se oko kuće nalazi veliko imanje, sa puno raznog drveća, a tu je i voćnjak i naravno cveće o kom brine Vesna, majka poznate braće.

Ilustracija: ATAImages/Antonio Ahel
 

Ni Saši nije nepoznanica da se baci u poljoprivredne radove, pa često voli da pomogne, a u blizini se nalazi i natkriveni bunar koji se potpuno uklopio u celu priču.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike