Tetka Jelene Karleuše zanemela od brige: Policiju napustila s naočarima za sunce! (FOTO)

07.01.2022

18:43

2

Pevačica je danas prijavila supruga za porodično nasilje, nakon čega je dobio zabranu prilaska

Tetka Jelene Karleuše zanemela od brige: Policiju napustila s naočarima za sunce! (FOTO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Velika drama se danas, na Božić, odvila u domu Jelene Karleuše. Nakon što ju je suprug, fudbaler Duško Tošić, navodno pljunuo pa i udario šamarom, JK se obratila nadležnima i prijavila ga za porodično nasilje. 

Kako mediji prenose, Tošić je dobio zabranu prilaska pevačici, od 48 sati, dok njegov advokatski tim tvrdi da ni do kakvog nasilja nije došlo. 

Povodom incidenta je, inače, prema daljim navodima, iskaz davao i Karleušin brat, kao očevidac, koji je u policiju stigao za fudbalerovim advokatom Nebojšom Perovićem, te Jeleninom tetkom. Ona je, vidno zabrinuta, nešto kasnije napustila stanicu policije sa naočarima na licu i zaštitnom maskom. Bez ijedne reči je odšetala do automobila, ušla u vozilo i otišla. 

Tetka Jelene Karleuše, Danijela M.M./ATAImages
 

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji.

Godine 2020, pevačica je rekla da ju je Tošić tukao, dok je on sve to negirao, govoreći da samo imaju neke nesuglasice u braku. Kasnije, ona se predomislila i nije želela da ga krivično goni. 

Trenutno, Tošićevi advokati oštro negiraju da je došlo do bilo kakvog fizičkog kontakta, a i sam fudbaler je navodno ispričao inspektorima kako je „nije ni pipnuo i da je šokiran što Božić ne provodi kod kuće i s porodicom, već na saslušanju". 

Advokatski tim Duška Tošića M.M./ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike