Nina Janković i Miodrag Radonjić bez dlake na jeziku: Od upoznavanja, preko njegove svadbe koja je u planu, do praznika!

06.01.2022

16:45

0

Glumci se druže i više od deset godina, a dugogodišnje pijateljstvo su krunisali i kumstvom

Nina Janković i Miodrag Radonjić bez dlake na jeziku: Od upoznavanja, preko njegove svadbe koja je u planu, do praznika!
Nina janković i Miodrag Radonjić - Copyright Instagram screenshot / janxnina

Nina Janković i Miodrag Radonjić su dobri prijatelji već dugo niz godina, a kada je glumica izgovorila sudbonosno „da" Matiji Dičiću, upravo joj je glumac bio svedok te 2014. godine. Međutim, kada je njegova svadba sa Milicom Mikić u pitanju, u razgovoru s medijima - odgovorio je s osmehom, a kuma ga je i te kako podržala u ideji. 

- Pravimo veliko veselje kad prođe korona - rekao je čuveni Baća iz „Južnog vetra", kog je Nina brzo „skočila" da brani pošto je bio upitan da to već nije „obavio" u tajnosti. 

- Samo da pozove nas sa klase, to je već 25 ljudi. Teško je napraviti u ovim uslovima svadbu, a da ne pozovete rodbinu i prijatelje - napominje ona za „Kurir", nakon čega se glumački duo osvrnuo na upoznavanje, koje se odvilo nakon prijemnog ispita na Fakultetu dramskih umetnosti. 

Prvi susret

- Nas dvoje se u užem izboru nismo viđali. Bilo smo u različitim grupama. Druženje je tek počelo kad smo dobili zajedničku vežbu da opišemo jedno drugo - objašnjava Jankovićeva, kojoj je Radonjić već mesec dana kasnije bio gost na slavi u rodnom gradu. 

Za razliku od ostalih „klasića", on je imao tu privilegiju da spava u krevetu. Ostali su prenoćili u vrećama za spavanje. 

- Bio sam odmah privilegovan - pohvalio se on, na šta se Nina nadovezala. 

- Možda se uvalio u krevet - nije ga štedela ona. 

Glumac takođe pamti i kako su se zbližili jer su godinama letovali na Adi Bojani, ali sada izbegavaju ovo mesto.

 

 

Odluka o kumstvu, s druge strane, je pala lako.

- Nemam najbolje drugarice. Naravno da se šalim. Okumila sam se i s nekoliko prijateljica iz detinjstva. Međutim, Mićko i Ivan Mihailović su bili tu za mene kad je bilo najteže tokom fakulteta. Upala sam u neki problem - seća se glumica.

Velika podrška, uvek 

I Radonjić hvali svoju kumu - jer je verovala u njega i pre nego što je postao popularan kao Baća.

- I Nina je meni pomogla. Preporučila me je za uloge kad me niko nije razmatrao kao opciju. Dobio sam na njenu preporuku angažmane u predstavi „Leptiri su slobodni", ali i u filmu „Bićemo prvaci sveta". Ne mogu da se i setim svega šta je uradila za mene, kao i za drugare iz cele klase - iskren je Radonjić.

Porodica

Na pitanje pomenutih medija šta se sa njima desilo otkad su dobili decu, Radonjićev odgovor je sve nasmejao. 

- Ne viđamo se više - našalio se on, a Nina se ponovo nadovezala. 

 

 

- Viđam se više s njegovom ženom nego s njim. Postala mi je dobra drugarica i mnogo je volim. Mislim da je pravi izbor za mog kuma. Svaka njegova devojka je morala da prođe test kod mene, a Mika ga je odmah položila.

Božić 

Poznati kumovi, kad je veliki praznik u pitanju, raduju se porodičnom okruženju i običajima.

- Ispoštujem sve običaje. Pravim i česnicu, a Mateja ide da seče badnjak - priča Nina, sa čim se Miodrag svakako slaže. 

- Božić okuplja celu porodicu. Svi bismo ranije išli na tradicionalni božićni doručak kod mog pokojnog dede. Nisam imao priliku da sečem badnjak. Kupim sve na pijaci. Samo gledam da sve ima venac i crveni konac - otvoreno je rekao on. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike