„Klasići" kao porodica! Tamara Dragičević, Nina Janković, Miodrag Radonjić... Svi sa decom, pa pravac - na sneg! (FOTO)

28.01.2021

06:31 >> 08:35

0

Društvo su im pravili i Anja Alač, Ivan Mihailović, Miloš Biković...

„Klasići" kao porodica! Tamara Dragičević, Nina Janković, Miodrag Radonjić... Svi sa decom, pa pravac - na sneg! (FOTO)
Copyright Tamara Dragičević, Petar Benčina i Nina Janković ATAImages/M. M.

Poznati „klasići” oglasili su se putem Instagrama fotografijom koja izgleda kao prava razgledica! U zmiskoj idili uživali su zajedno Tamara Dragičević, Nina Janković, Anja Alač, Ivan Mihailović, Miodrag Radonjić, Miloš Biković… Sa najmilijima, pa ovom gotovo porodičnom fotografijom Tamara je izazvala brojne komentare fanova na pomenutoj društvenoj mreži.

„Prelepo kao prava porodica ste, svaka čast”, „ovo se zove prijateeljstvo i savršenstvo”, „mnogima ste zadali domaći zadatak! Bravo, deco! Ovim ste pokazali da ima nade za nas kao narod”, samo su neki od njih.

Fanovi nikako nisu krili oduševljenje izazvano objavom glumice.

 

Podsetimo, glumačke zvezde dugogodišnji su i bliski prijatelji. Pojedine drugarske veze krunisane su i kumstvom.

– Mislim da je to posle dosta vremena bila najbolja klasa na FDU kod profesora Dragana Petrovića Peleta. Da krenem od Miloša Bikovića, jer je on trenutno najveća zvezda, nešto kao Novak u tenisu. Još su tu bili Tamara Dragičević, Ivan Mihailović, Jelisaveta Orašanin, Miodrag Radonjić, Stojan Đorđević, Uroš Jakovljević, Mateja Popović, Miljana Gavrilović, Aleksandra Alač i moja malenkost… Prve dve godine smo, što bi se reklo, provodili od jutra do sutra, na fakultetu. Iz tog razloga smo morali dobro da se slažemo kako bismo sve izdržali i odgovorili obavezama. Naravno, to nam nije bio nikakav problem, jer smo se od samog početka „ukapirali”. U takvim okolnostima ništa nam nije bilo naporno, imali smo jedni druge i stvarno se divno zabavljali. Čak i posle fakulteta smo nastavili da se družimo i to tako što su moje kolege dolazile na žurke koje smo Miljana Gavrilović i Marija, naša treće cimerka koja je studirala japanski, organizovale u našem stanu na Banovom brdu. U stvari, više su to bile sedeljke na kojima smo pevali uz gitaru i zaista smo se divno družili. Išli smo i kod mojih u Šabac, na slavu – ispričala je Nina Janković u jednom intervjuu, govoreći o svojim „klasićima”, a to nije jedini put kada je otkrila detalje njihovog jakog prijateljstva.

– Mi smo svi dolazili kod mene na slavu, nas 12, i svi smo spavali kod mene u dnevnoj sobi. Moji roditelji su rasklonili sve i po podu poređali 12 dušeka. Jedino je Mićko (Miodrag Radonjić) imao svoj krevet. I kada je moja mama htela da uključi grejanje, Mićko, koji je imao 120 kilograma, insistrao je da se ono ne uključuje – pričala je „Kuriru” svojevremeno Nina, pa nastavila: – I mi koji smo spavali na podu smo se smrzli. Bilo je prehladno, tako da smo se na kraju svi ponabijali jedan uz drugog i zagrlili se da se ugrejemo.

– Bili smo kao štenci ušuškani – dodao je tada Ivan Mihailović.

Inače, Nini Janković, koja je u braku sa Matejom Dičićem od 2014. godine, kumovao kolega i glumac Miodrag Radonjić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike