Lista 10 popularnih mama koje su se porodile u 2021: Jedan dečak i devet devojčica!

01.01.2022

15:31

0

Nekoliko glumica, pevačica i voditeljki proširilo je nedavno porodicu, a uglavnom su deci davale kratka imena

Lista 10 popularnih mama koje su se porodile u 2021: Jedan dečak i devet devojčica!
viber_image_2021-12-29_17-07-37-087 - Copyright ATAImages/24sedam

U moru negativnih i mračnih situacija koje su obeležile 2021. godinu, osmeh na lice izmami novi život. Iako su se mnoge naše ličnosti suočile sa velikim gubicima, nekima je najbolja i najlepša zbog novih članova porodice.

Deset poznatih mama porodilo se u prošloj godini, a neke od njih su podelile iskustva o roditeljstvu, vitkoj liniji posle porođaja, kao i temi "karijera i dete".

Mali Nikša je dobio pojačanje

Godinu sa lepim vestima otvorila je pevačica Milena Vučić koja je na svet donela zdravu devojčicu Saru. Njeno ime ima posebno značenje, hebrejskog je porekla i označava kneginju, vladarku, ženu visokog ranga. Ona i njen partner Nikola Burovac imaju sina Nikšu, a jednom prilikom je pevačica izjavila da želi troje dece.

Glumica Nina Janković Foto: ATAimages/Antonio Ahel
 

Sin, pa ćerka

Lepa glumica Nina Janković po drugi put je postala majka 2021. godine i to na Uskrs. Ona i njen suprug Matija Dičić posle sina Vukašina, usrećili su se dolaskom male Ivanke. Njihova četvoročlana porodica stalno je zajedno, a glumica se vratila poslu ubrzo.

Porodila se i ubrzo opet zatrudnela

Pevačica Ana Sević je sa svojim novim partnerom Danielom Nedeljkovićem počela da gradi porodicu, a iz njihove ljubavi rodila se ćerkica Sena. Naime, Ana je u maju donela na svet drugu naslednicu, a sada je na putu i njeno treće dete.

Ana Sević i Daniel Nedeljković ATAImages/Antonio Ahel
 

Mia i Bojan dobili još jednu devojčicu

Mia Borisavljević i njen partner Bojan Grujić 10. jula su dobili drugu naslednicu kojoj su dali ime Tea. Pevačica se odmah posle porođaja pohvalila da je sve prošlo u najboljem redu, a potom javnost upoznala sa drugom ćerkicom.

- Zdravo svete. Ja sam Tea Grujić, sestra Emina i ćerka Bokijeva i Mijina. Rodila sam se danas u 12:45h, teška sam 3,160 i dugačka 52cm. Dobila sam ocenu 10. Čupava sam, crna, baš kakvu me je mama sanjala još u petoj nedelji trudnoće. Hvala svima na čestitkama i lepim željama. Odoh sada da spavam i gledam svoja bebeća posla. Voli vas vaša Tea - napisala je tada Mia na Instagramu.

Još malo, pa fudbalski tim

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić spremno su dočekali četvrto dete. Ponosni roditelji uživaju u ulozi mame i tate dva dečaka, Mihajla i Andreja, i devojčice Adrijane, a 1. oktobra njihovom jatu pridružila se ćerka Anika. Vasiljevićeva se porodila na Kipru, a o imenu se Mirka i Vujadin nisu pitali već su njihova deca odlučila kako će im se sestra zvati. 

ATAImages/ A.A.
 

Par ima veliku porodicu, ali još uvek svoj odnos nisu krunisali brakom i svadbom, a glumica je svojevremeno ispričala kako su je trudnoće ometale da se venčaju. 

Prvi put postala majka

Voditeljka Bojana Ristivojević ostvarila se u ulozi majke 29. septembra, a na svet je donela zdravu devojčicu kojoj je dala ime Mitra. Iako je beba požurila i voditeljka se porodila pre termina, sve je proteklo u najboljem redu, a beba je po rođenju dobila ocenu 10.

Sin i život na selu 

Glumica Marija Petronijević povukla se iz javnog života kako bi održavala trudnoću i nastavila da  uživa u seoskom životu sa suprugom i naslednikom. Ona se porodila 28. oktobra i na svet donela zdravog i veoma naprednog dečaka, teškog 4.060 grama. Sa imenom deteta javnost još uvek nije upoznata, a u intervjuu za 24sedam glumica je otkrila da je nekoliko imena u opticaju i da je predloge za svako od njih dao kum.

ATAImages/ A.A.
 

Dobila Anku sa pilotom

Pevačica Nevena Božović na svet je donela zdravu devojčicu 23. avgusta. Nevena je detalje svoje trudnoće držala u tajnosti, a do porođaja su bili retki momenti, u kojima su fanovi imali priliku da vide kako izgleda u drugom stanju.

Pevačica se povukla sa javne scene i uživa u ulozi mame male Anke. Kako kaže, ništa joj ne pada teško, a devojčica je imala prvi let avionom sa samo mesec dana otkako se rodila. 

Nevena Božović ATAImages/Antonio Ahel
 

- Anka, koja je rođena u Beogradu, prvi let imala je sa samo mesec dana. Budući da joj je tata pilot i da je on upravljao avionom, očekivala sam da će uživati. Tako je i bilo - ispričala je Nevena svojevremeno za medije.

Kaća i Gobelja postali roditelji

​Pevačica Katarina Grujić i njen partner Marko Gobeljić postali su ponosni roditelji devojčice Katje, 15. decembra. Tri dana kasnije fudbaler je izveo svoju suprugu i naslednicu iz privatnog porodilišta. Da su presrećni zbog dolaska prinove, govori i to što je Gobelja zaplakao čim je video svoju malenu devojčicu. 

Katarina i Marko iznose bebu iz porodilišta, ATAImages/Antonio Ahel
 

Postala mama malene Ane

I godinu smo zatvorili lepim vestima. Voditeljka i glumica Marijana Mićić porodila se 09. decembra i na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen izabranik Miloš dali ime Ana. Novorođenče je unelo radost u dom popularne voditeljke i njenog partnera, a Mićićeva se na Instagramu pohvalila kako je uredila dečju sobu ramovima sa plišanim medama. 

Instagram printscreen/micicmarijana
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike