Rasta u zatvoru napisao i scenario! Rešio da snimi film o sebi: Uloga Ane Nikolić čeka zvezdu „Montevidea"?

07.08.2021

13:54 >> 14:18

0

Shvativši da, prema njegovim rečima, mnogi ne znaju ko je on u stvari, došao je na ideju da se predstavi kako kroz pesme, tako i na velikom platnu

Rasta u zatvoru napisao i scenario! Rešio da snimi film o sebi: Uloga Ane Nikolić čeka zvezdu „Montevidea"?
Copyright Stefan Đurić Rasta ATAImges/ Antonio Ahel

Stefan Đurić Rasta je proveo četiri meseca u pritvoru Centralnog zatvora zbog nedozvoljenog posedovanja droge, a za to vreme, napisao je album, ali i scenario za film o sebi. Prema rečima jednog od saradnika na ostvarenju, reper se odlučio na ovakav potez pošto je shvatio da mnogi ne znaju ko je on u stvari.

Zato, rešio je da se predstavi kako pesmom, tako i u igranom ostvarenju.  Takođe, tumačiće glavnu ulogu, dok će se „u koži” njegove bivše supruge, pevačice Ane Nikolić, najverovatnije naći glumica Nina Janković.

Pročitajte još:

– Dok je bio u zatvoru, Rasta je počeo da piše autobiografiju, koju trenutno pretvara u scenario za film. Smatra da je u medijima uglavnom predstavljan kao siledžija, narkoman, pa je rešio da ispriča svoju životnu priču. U filmu će biti prikazano njegovo odrastanje u Beogradu, u koji je s porodicom došao iz Prištine, ljubav prema umetnosti i muzici, početak karijere, uspeh… – nabrajao je saradnik za „Informer” pa dodao kako će se reper i te kako zadržati na detaljima veze sa Nikolićevom, sve do razvoda.

– Naravno, otkriće i detalje svog odnosa s Anom Nikolić, njihova tajna viđanja, iznenadno venčanje, zajednički život i razvod. Rukopis je predao Dimitriju Vojnovu, koji ga dorađuje i pretvara u scenario – objašnjava on.

 

Ana Nikolić ATAImages/Antonio Ahel

Nina je, kažu, pun pogodak – samo još da pristane.

Nina Janković Foto: ATAimages/Antonio Ahel

– Rasta je razgovarao sa producentima i složili su se da bi ona bila pun pogodak! Pre svega zato što dosta liči fizički na Anu. Obe su slične visine i građe, Nina ima svetle oči poput pevačice, a i odlična je glumica. Tek treba da kontaktiraju sa njom, ali nadaju se da će pristati da zaigra u filmu – zaključio je on.

Rasta je priču potvrdio, pa dodao da publici sprema nešto veoma emotivno.

Stefan Đurić Rasta ATAImages/Antonio Ahel

– U zatvoru sam imao dovoljno vremena da razmišljam o svom životu, pa i o prošlosti i budućnosti. Tamo sam napisao ceo album, ali i scenario za film! Shvatio sam da mnogi ljudi ne znaju ko sam zapravo ja, pa sam odlučio da im to pokažem kroz nove pesme, ali i igrano ostvarenje. Za sada mogu samo da vam otkrijem da će film biti veoma emotivan. Mnogo se radujem svemu tome, jer je to nešto skroz novo za mene – rekao je on za pomenute medije.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike