Keba plače za ćerkom Natašom! Posvetio joj i nekoliko pesama, koje je napisao od tuge: „Samo ja znam kako mi je!"

05.01.2022

21:24

0

Iako, prema sopstvenom priznanju, nije jedan od onih roditelja kojima „dete stalno mora da je uz skut", briga je svakako prisutna

Keba plače za ćerkom Natašom! Posvetio joj i nekoliko pesama, koje je napisao od tuge: „Samo ja znam kako mi je!"
Copyright Dragan Kojić Keba ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Kojić, ćerka pevača Dragana Kojića Kebe, već čitavu deceniju živi i radi u Americi. Međutim, iako je marljivo gradila svoju karijeru, prema njegovim rečima, jednoga dana je samo presekla i rekla: „Ne mogu više", kada je pevanje u pitanju.

Zbog pandemije, sa druge strane, njih dvoje se poslednjih nekoliko godina nisu ni videli, osim preko ekrana. Samo zahvaljujući modernoj tehnologiji, Kebi je mnogo lakše nego što bi bilo. Svakako, pati za ćerkom, a tu patnju - pretače u pesme.

- Nisam bio u Americi tri godine zbog cele situacije. Zahvaljujući novoj tehnologiji i društvenim mrežama, čujemo se svaki ili svaki drugi dan - počeo je Keba za „Informer".

- Nisam od onih roditelja da dete mora stalno da ti bude uz skut. Briga postoji, često me obuzme i nije mi lako. Samo ja znam kako mi je. Plačem za njom. Teške stvari koje osećam, pretačem u pesme. Imam dve, tri pesme koje sam posvetio njoj, ali ih još nisam snimio - iskren je bio on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike