Hrabro je da se bacimo na pod kad zaboli: Reči ćerke Merime Njegomir kidaju dušu

30.12.2021

17:09

0

Pevačicina naslednica je stihovima pokazala koliko joj je teško zbog odlaska njene majke

Hrabro je da se bacimo na pod kad zaboli: Reči ćerke Merime Njegomir kidaju dušu
Antonio Ahel/ATAImages

Juče je održan četrdesetodnevni pomen pevačici izvorne muzike Merimi Njegomir koja je preminula posle teške borbe sa opakom bolešću. Njene naslednice ne mogu da se pomire sa majčinim odlaskom, a ćerka Jelena joj je posvetila emotivnu poruku koju je podelila sa pratiocima na Instagramu.

Naime, Jelena je na svom Instagramu objavila fotografiju ruke sa tetovažom „mama”, a onda je ispisala stihove koji razaraju dušu. 

 

Instagram printscreen/jelena_njegomir
Jelena Njegomir

- Na dan mog rođenja 22. decembra '83.godine bio je najkraći dan u godini. Možda baš zato pokušavam u svakoj tami da nađem trag sunca. Od mojih 38 godina dobar komad života obojila mi je želja da zavolim život. Na kraju sam uspela. Ali taj život mi je zadao takve šamare da sam se od siline zavrtela u stilu piruete. Dok se još uvek rotiram uspevam da svetlošću obasjam odgovore sve do jedne tačke. A od te jedne ništa mi nije jasno. Nikada me lažne utehe nisu zanimale. Samo istina. Sada nosim kao teg jedno veliko „ZAŠTO”. Ono je pitanje svih pitanja, a odgovor nekada izostane. I to je tako. Nekada baš jer nam taj odgovor nedostaje, zadrži se tuga. Ali tužniji je svet u kom se takva pitanja ne postavljaju. Kao i onaj u kom smo učeni da biti bezosećajan znači biti jak. A da su tuga i nemoć za slabiće. Stvarna jačina živi u dozvoli da osetimo sve što do nas dođe. Hrabro je da se bacimo na pod kad zaboli. Jer znamo da će udarac o dno da zaboli. A takvu bol izdržati je isto kao preživeti bojno polje - napisala je Jelena i dodala:

Instagram printscreen/jelena_njegomir
 

- Izlazak iz sveta koji je pun iskrivljenih istina je u tajni da sve što misliš - pomisli suprotno. Oni koji su bili uz mene u najtežim trenucima ikada, zapečatili su svoja mesta u prvim redovima mog života. I zaslužili da budu tu i u radosti. A biće je - napisala je pevačicina ćerka na Instagramu, a pratioci su je bodrili komentarima podrške.

Bonus video: 

instagram_gotrebinje

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti