Ćerka Merime Njegomir neutešna: Mama, nisam mogla da zamislim da će ovoliko boleti... (FOTO)

21.12.2021

09:09

0

Autor: Marija Mitić

Porodica pevačice se ne miri sa gubitkom

Ćerka Merime Njegomir neutešna: Mama, nisam mogla da zamislim da će ovoliko boleti... (FOTO)
merima njegomir (3) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Od smrti Merime Njegomir prošlo je tačno 30 dana, a njena porodica se ne miri sa ovim strašnm gubitkom. Merimina ćerka Ljubica ne krije koliko joj majka nedostaje, o čemu je još jednom pisala na Instagramu.

- 30 dana. Postavljam i gledam fotografije na kojima si pokušavajuci da shvatim… Jer, mila moja mama, meni mozak nikako ne može da primi informaciju da te nema, da nisi ovde fizički sa nama. Znala sam da će jednog dana da boli, ali nisam mogla da zamislim da može ovoliko…
Mama… Ostalo sve znaš… - napisala je ona uz fotografiju sa majkom i ostatkom porodice, ispod koje su se nizali komentari podrške.

Printscreen Instagram/ Ljubicanjegomir
 

Podsećanja radi, i Merimina sestra objavila je emotivan post na Instagramu, ne mireći se sa njenom smrću.

- Idu praznici, vreme želja. Ja imam samo jednu, da je to što sam te na sutrašnji videla poslednji put, a na jučeraŠnji poslednji put čula, bude ružan san. Tad si mi rekla da si dobro i da si samo malo umorna i da ti se spava i da ti javim svoje rezultate, brinula si. Rekla sam ti da ne brineš i da ću ja biti dobro samo ako ti budeš dobro. Odgovorila si: „Važi”, a ja ti rekoh: „Spavaj, čujemo se”, a onda su mi javili da si zaspala. Od tad su dani dugi, noći jos duže, a jutro najtužniji deo dana jer se pitam da li sam budna ili spavam i kad će ovaj ružan san da prođe, predugo traje - napisala je neutešna sestra Merime Njegomr, Nina Pavić.

Merima Njegomir preminula je 20. novembra, posle kraće i teške bolesti, u 69. godini. Iza sebe je ostavila tri ćerke Milicu, Jelenu, Ljubicu i sina Marka i četvoro unučića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike