Ana Bekuta je baš loše posle Mrkine smrti: Lepa Lukić ispričala detalje o koleginici koji je još potresaju

23.12.2021

16:56

0

I smrt Merime Njegomir joj je teško pala

Ana Bekuta je baš loše posle Mrkine smrti: Lepa Lukić ispričala detalje o koleginici koji je još potresaju
Lepa Lukić Printscreen Happy

Lepa Lukić mnogo se potresla zbog smrti svoje bliske drugarice i koleginice Merime Njegomir, a žao joj je i što Ana Bekuta prolazi teške trenutke posle smrti Milutina Mrkonjića.

Na pitanje da li je u kontaktu sa Bekutom, Lepa je rekla:

- Čujem da je Ana baš loše posle Mrkine smrti. Zvala sam je da joj izjavim saučešće i da joj kažem da ne mogu da dolazim na komemoraciju i sahranu, da stojim medu hiljadu ljudi. Molila sam je da me razume i ona je rekla samo ti uživaj nemoj ni da dolaziš u gužvu - prepričala je za Star pevačica i dodala:

Milan Maricic/ATAImages
 

- Čula sam da je mnogo tužna i da se povukla iz javnosti, da više ni Zvezde Granda ne snima. Mada ako peva Novu godinu kako se priča i kako najavljuje, onda se baš i nije povukla skroz, ali sada mora da se bori sama - rekla je Lepa, pa se nadovezala o smrti Merime posle koje je potresena.

Printscreen KurirTv
 

- Kako da ne, pa ona mi je baš bila bliska. U njenoj kući sam boravila preko leta. Šok sam doživela kada sam saznala da je bolesna. Bila sam pod lekovima za smirenje. Ja sam vriskala koliko me glava nosi, svi ćemo je pamtiti po dobroj pesmi, kolegijalnosti. Ovo je velika tuga što su otišli Marinko i ona u dve nedelje.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti