Rimejk serije "Složna braća" okupio i pevače: Pored Goce Tržan i Kneza, pojavljuje se i zanosna voditeljka

28.12.2021

22:39

0

Autor: Marija Mitić

Sudeći po gromoglasnom aplauzu, i salvi smeha tokom same projekcije, ova serija će definitivno svakog ko je pogleda nasmejati do suza

Rimejk serije "Složna braća" okupio i pevače: Pored Goce Tržan i Kneza, pojavljuje se i zanosna voditeljka
grand_specijal_06122021_0016 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sve fanove čuvene i kultne serije "Složna braća" obradovala je nedavna vest o njenom rimejku koji će se uskoro pojaviti posle 25 godina i nosi naziv “Složna braća -Nekst Đeneration”.

Ova serija, koja počinje sa emitovanjem 4. januara na Superstar televiziji, a od 8. januara i na TV Prva,.okupila je brojne glumce među kojima su Nataša Ninković, Marko Gvero, Ljubiša Savanović, Andrija Kuzmanović, Rale Milenković i drugi, dok scenario potpisuje Nele Karajlić. Sada je međutim otkriveno da će role u novom ostvarenju imati i voditeljka Dragana Kosjerina, pevač Nenad Knežević Knez, kao i Goca Tržan, koja se i ranije oprobala u glumi.

ATAImages/ A.A.
 

- Goca, Dule Savić, Ljubiša Tumbaković i Knez će igrati sebe, a Kosjerina će imati posebnu ulogu. Dok serija ne počne da se emituje, neću da otkrivam koji lik će ona tumačiti da ne bih pokvario iznenađenje. Siguran sam da će gledaocima biti veoma zanimljivo da sve njih vide kao glumce - priča Okanović, koji u seriji igra lika po imenu Bomba. On otkriva zašto je baš Kosjerini, s kojom radi kviz "Ja volim Srbiju", dao posebnu ulogu:

- Mislim da je sjajna glumica i želeo sam da to pokaže u ovoj seriji. Ma odlično se pokazala na snimanju - rekao je on za Informer.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Kada mi je veliki igrač i protivnik u kvizu “Ja volim Srbiju” Nenad Okanović predložio da pišem nastavak "Složne braće" mislio sam da je lud, na kraju me je uverio da sam i ja lud i da nismo samo nas dvojica ludi već i da ima još ludih i tako je nastao nastavak serije – ispričao je Nele Karajlić, obraćajući se novinarima na pretpremijeri serije  “Složna braća – Nekst Đeneration”u Kombank dvorani.

Sudeći po gromoglasnom aplauzu, i salvi smeha tokom same projekcije, ova serija će definitivno svakog ko je pogleda nasmejati do suza.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike