Nije joj važno da obuče venčanicu! Dragana Kosjerina odlaže svadbu, za to ima jak razlog!

11.08.2021

15:44 >> 14:42

0

Ne želi da rizikuje, a sa verenikom oseća kao da je već u braku

Nije joj važno da obuče venčanicu! Dragana Kosjerina odlaže svadbu, za to ima jak razlog!
Copyright Dragana Kosjerina Foto: Vlada Maraj

Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki na našim prostorima, a svojim znanjem, odmerenošću i manirima se odavno dokazala na malim ekranima. Svoj posao obožava, pa joj ne pada teško da vrelo leto provodi radno u Beogradu, a kada se uveče vrati u svoj dom koji gradi sa verenikom, stomatologom Bojanom Perduvim, pravi velike planove. Jedan od njih je i svadbeno veselje.

Dragana i Bojan su se verili u jesen 2019. godine i od tada traje njihov verenički staž. Njih dvoje su otišli na putovanje u Atinu, a odatle se vratila sa prstenom na ruci. Međutim, zbog pandemije koronavirusa, Dragana i Bojan još uvek nisu uspeli da organizuju svadbu, a kako se čini, sa tim ni ne žure jer im je jedna stvar mnogo bitnija.

– Oboje svadbu zamišljamo kao veliku žurku na kojoj ćemo okupiti porodicu i prijatelje. Kod mene taj dan nema veze sa venčanicom, šminkom i frizurom – takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu. Suštinu vidim u prilici da takav trenutak podelim sa svim dragim ljudima. Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost. Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi deo njegove porodice i bliski prijatelji bez kojih ne želi da upriliči venčanje. Sačekaćemo momenat kada ćemo moći bezbedno svi da se okupimo i uživamo – izjavila je Dragana za Gloriu.

PROČITAJTE JOŠ

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike