Otkriven razlog zašto je Kanje kupio kuću tačno preko puta Kim: Detalj brakorazvodne parnice koji je sve iznenadio!

29.12.2021

08:00

0

Uprkos pričama kako „ne planira da je ostavi na miru" - to je daleko od istine

Otkriven razlog zašto je Kanje kupio kuću tačno preko puta Kim: Detalj brakorazvodne parnice koji je sve iznenadio!
Profimedia

Reper Kanje Vest se zvanično iselio iz vile u Hiden hilsu, u kojoj je doskora gradio život sa Kim Kardašijan, ali nije otišao daleko. Prema pisanju stranih medija, kupio je kuću preko puta, prema rečima izvora „E!News-a", zato što želi da bude blizu naslednika. Iako se često i priča i piše o tome kako ne može da se pomiri da je kraj i kako i ne planira da je ostavi na miru, Je u stvari samo ne želi „da ide preko grada" da bi video Nort, Čikago, Sejnta i Psalma, pa i Kim, s kojima je „do juče" živeo pod istim krovom, pa je to mnoge iznenadilo kako je većina navikla na ispade ove zvezde. 

Pitanje je vremena...

Kardašijanova ostaje da živi u porodičnoj vili sa decom.

Ako je verovati tamošnjim gradskim pričama, Vest tek treba da sredi kuću po svojoj želji i meri, a onda i započne svoj život tu. Brakorazvodna parnica, inače, nastavlja se kao po planu i za sada nema posebnih „trzavica" na tom polju.

- Negde je i normalno da žive blizu zbog dece. Čim je video slobodno mesto, uzeo ga je. Kupovinu bi trebalo da zaključi po Božiću - objasnio je drugi izvor, prenose pomenuti mediji.

- Trebaće mu malo vremena dok prikupi sve dozvole za izmene koje planira, tako da neće se još kompletno seliti. Ali, raduje ga što će moći gotovo svakodnevno da viđa decu - završava on, dok nekadašnji bračni par u tišini realizuje svoje planove, ne oglašavajući se javno ni o čemu.

Profimedia
 

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti