Potvrdio pisanja 24sedam! Isak Šabanović otkrio ljubavni status: Nikada nisam solo, ali sam slobodan!

31.12.2021

14:15

0

Pevač je za naš portal sumirao godinu koja je bila veoma blagonaklona prema njemu, kako na poslovnom, tako izgleda i na privatnom planu

Potvrdio pisanja 24sedam! Isak Šabanović otkrio ljubavni status: Nikada nisam solo, ali sam slobodan!
grand_novogodisnji_program_07122021_0015 - Copyright M.M./ATAImages

Isak Šabanović može slobodno sebe smatrati čovekom koji je imao najviše uspeha u 2021. godini, pa nije čudno što je smatra i najsrećnijom. Njemu se život promenio od učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", gde je osvojio drugo mesto u samom finalu i postao praktično regionalna zvezda. 

No, to je došlo sa cenom. Javnost je počela mnogo više da se interesuje za njegov privatan život, a kako je 24sedam pisao, on je često viđan u beogradskom naselju "Vojvode Vlahovića" i to sa atraktivnom crnkom.

Iako tada nije želeo da nam kaže da li je u vezi ili ne i ostao misteriozan, reklo bi se da je u novogodišnjem intervjuu za naš portal potvrdio naša pisanja.

ATAImages/ M.M.
 

Kakva je ova godina bila prema tebi i po kojoj jednoj stvari ćeš je pamtiti?

- Jednu stvar? (smeh) Pamtiću je po mnogo čemu jer je 2021. godina meni preokrenula život i to od 2. januara 2020. Pamtiću je po svemu lepom, koliko je drugima odmogla zbog korone i svega što se dešavalo, meni je pomogla. Pod tim mislim da mi je pomogla što se tiče posla, tako da nemam pravo da se žalim uopšte.

Postoji li nešto što nisi ostvario u 2021. godini, a da si baš želeo?

- Postoji. Hteo sam još jednu pesmu da objavim do kraja godine. Ali ipak neka sačeka to 2022. pa ćemo videti (smeh). Ozbiljno, trebalo bi već početkom 2022. da objavim jednu ili možda čak i dve pesme, ali ne želim da obećavam unapred. Naravno, imam želju da odradim i jedan koncert, ali to je više za neki naredni period, ne bih rekao da to može da se ostvari u novoj godini. Treba tu svega i svačega da se prikupi. 

ATAImages/ M.M.
 

Za koju godinu u svom životu možeš da kažeš da ti je bila najsrećnija, a za koju najtužnija?

- Meni je ova godina bila definitivno najsrećnija u životu. Bilo je i loših, ali ne bih mnogo o tome. To je uglavnom kada nekog dragog izgubim. Naravno, ima momenata i tokom godine kada se neke loše stvari dešavaju, ali ne znači da to preovlada nad svim dobrim. Svi smo ljudi, živimo uspone i padove, to je normalno.

Da li u novu godinu ulaziš solo ili sa devojkom?

- (smeh) Pa, morate znati da ja nikada nisam solo... Ali sam slobodan (smeh).

Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike