Ako to ne uradite, iscepaću vam ugovore! Isak Šabanović otkrio uslove koje je za učesnike imao Saša Popović

14.12.2021

14:53

0

Autor: Marija Mitić

Mladi pevač priuštio je sebi stan u Podgorici, samo šest meseci nakon velikog uspeha u takmičenju "Zvezde Granda"

Ako to ne uradite, iscepaću vam ugovore! Isak Šabanović otkrio uslove koje je za učesnike imao Saša Popović
Isak Šabanović2 - Copyright Printscreen/ K1

Isak Šabanović, jedan od primećenijih učesnika prošlogodišnje sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", ne krije sreću što je samo šest meseci posle tamošnjeg uspeha uspeo da kupi sebi stan u Podgorici.

Kako je ispričao za Grand Online, i sam Saša Popović rekao je njemu i još nekim takmičarima, da ukoliko sebi ne uspeju da priušte stan u roku od dve godine - da će im on lično pocepati ugovor koji imaju sa ovom "kućom".

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Kupio sam stan, doduše ne u Beogradu, već u Podgorici, ali srećan sam. Nama je Saša Popović rekao - ‘Ko ne kupi kroz dve godine stan, ja ću lično da mu pocepam ugovor’. I eto ja sam kupio kroz šest meseci, ali možda za dve godine bude i u Beogradu - rekao je pevač koji ima velike planove za narednu godinu. Naime, on se nada da će objaviti bar dve pesme koje će publika zavoleti, a objasnio je i zašto mu ne pada na pamet da izda ceo album.

 

 

 - Biće jedna ili dve pesme, valjda početkom godine. Skup je to sport koliko god se činilo ljudima da nije. Od kada sam u priči sa dobrim tekstopiscima i producentima, shvatio sam da to nije igračka. Treba to dobro i platiti ali zato se mora raditi - kaže pevač za pomenti portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike