Isak Šabanović o učešću na Evroviziji: Naravno da ću predstavljati svoju zemlju, ali...

20.10.2021

18:51

0

Nedavni takmičar „Zvezda Granda“ izrazio je želju da učestvuje na ovom prestižnom takmičenju, ali nije siguran da će uspeti to i da ostvari

Isak Šabanović o učešću na Evroviziji: Naravno da ću predstavljati svoju zemlju, ali...
Copyright Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel

Isak Šabanović, momak koji je oduševio javnost već svojim prvim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“, snimio je pesmu „Prvo jutro”, a sada već razmišlja da ode korak dalje - i bude deo „Pesme Evrovizije”.

 Takmičenje je završio kao drugoplasirani kandidat, a pevač ne krije da je zadovoljan svojim plasmanom, a sada i da bi voleo da bude deo Evrovizijskog takmičenja. 

Foto/Antonio Ahel/ATAImages
 

S obzirom na to da je objavljeno da će Crna Gora naredne godine imati svog predstavnika na Evrosongu posle dve godine, a da je Isak izrazio interesovanje za ovo prestižno takmičenje, pozvali smo mladog rokera kako bismo saznali da li će to i učiniti i bude deo jednog ovakvog tamičenja. On je u razgovoru za 24sedam istakao da bi voleo da učestvuje na Evrosongu, ali smatra da to nije izvodljivo, jer je fokusiran na nove pesme, karijeru i da su brojne poslovne obaveze pred njim.

- Pa ne bih ove godine, jer imam posla oko novih pesama, albuma. Sad sam maksimalno posvećen karijeri. Naravno da bih voleo da učestvujem na Evroviziji i da predstavljam svoju zemlju, ali bogami, teško. Teško će biti i svake druge godine, možda me neće ni zvati, ne znam - govori Isak, a na pitanje da li bi se pojavio kao predstavnik Crne Gore, on odgovara potvrdno.

Isak Šabanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages
 

- To je realno i sasvim logično da ako se budem prijavio da ću predstavljati svoju zemlju, ali opet mislim da nema ništa od toga i da je već kasno, a možda su već našli nekoga - ispričao je Šabanović za 24sedam.

Podsetimo, u nedavnom intervjuu Šabanović je izjavio da ima ambicije da učestvuje u prestižnom takmičenju kakva je Evrovizija. Osim toga, on je objasnio da se još uvek nije navikao na život u srpskoj prestonici, ali ne krije da planira kupovinu nekretnine.


- Dvaput sam iznajmio stan i dvaput otišao, nisam se još navikao na Beograd ali privikavam se. Gužva je, uvek frka... Ali verujem jednoj mojoj prijateljici koja kaže: Kad se inficiraš Beogradom - biće ti lakše. Iznajmiću stan uskoro i biću tu – kazao je Isak Šabanović u emisiji „Kec na jedanaest“. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike