Isak Šabanović u vezi sa zgodnom crnkom! Svraća ovde kod nje kad dođe u Beograd! (FOTO)

23.10.2021

07:15

0

Kako portal 24sedam saznaje, pevač neretko provodi vreme u jednom poznatom beogradskom naselju, ali tamo nije sam

Isak Šabanović u vezi sa zgodnom crnkom! Svraća ovde kod nje kad dođe u Beograd! (FOTO)
isak sabanovic zgrada foto nv 55 - Copyright 24sedam

Isak Šabanović je postigao veliku popularnost učešćem u prošloj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda", a nedavno je pričao kako je baš zbog ovoga, ali i svoje karijere, nastavio život u Beogradu. Priznao je i da se na srpsku prestonicu još nije navikao, te da je dva puta iznajmio stan i otkazao ga. Međutim, izgleda da je pronašao mesto gde će moći da odseda, što je ekipa 24sedam dobro istražila.

Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel
 

Mladi pevač često je viđen u beogradskom naselju Jerković, a kako smo saznali dolazi „u goste” kod jedne devojke, gde povremeno i prenoći. Kako su stanovnici ovog naselja ispričali za naš portal, viđaju ga u različito doba dana, te je jasno da je Isaku ipak neka devojka uspela da osvoji srce.

- Dok sam čekao prevoz ujutru za posao, učinilo mi se da sam ga ugledao u blizini stanice. Bio je u automobilu, ja nisam bio siguran da je on, pa sam malo bolje pogledao i shvatio da jeste. Bio je sam u automobilu, bilo je oko 8 ujutru, verovatno je krenuo da završava neke obaveze - kaže jedan od stanovnika ovog naselja za 24sedam.

24sedam
 

Iako smo na trenutak pomislili da je Isak pronašao mesto gde će stanovati dok je u Beogradu, od jedne gospođice, koja je insistirala da je ne snimamo, saznali smo da pevač tu nije sam.

- Isaka viđam u poslednje vreme u kraju, u blizini moje zgrade. Ne mogu da tvrdim da živi tu, ali ga s vremena na vreme sretnem sa jednom zgodnom devojkom, crnkom, a videla sam ga i u obližnjoj prodavnici. Ne znam da li mu je ta gospođica devojka, ali delovali su prilično prisno. Pročitala sam na portalima da je rekao da ne iznajmljuje stan u Beogradu, pa pretpostavljam da boravi kod nje - ispričala je ona za 24sedam.

24sedam
 

Stupili smo i u kontakt sa Isakom, kom smo izneli do kakvih je informacija 24sedam došao, a njegov odgovor je bio kratak.

- Nije često i nije prisno uopšte. Nemam problem da priznam, ali info vam je pogrešna. Sigurno mislite na naselje gde idem na probu kožnih jakni, tamo ih za mene specijalno dizajniraju i šiju, pa pretpostavljam da je otud zabuna  - rekao nam je Isak.

Mi smo proverili o kakvom se to mestu za kožne jakne radi, te ni iscrpnim istraživanjem nismo došli do informacija da se iko bavi time u naselju gde Isaka viđaju.

24sedam
 

S obzirom na to da pevač ne voli previše da priča o privatnom životu, nije čudno što neće da se zna da li ima devojku ili ne, ali kako je i te kako praćen i popularan, nema sumnje da će se uskoro otkriti ko je zgodna crnka sa kojom ga povezuju.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike