Kako izgleda Dunja, supruga Dragana Stojkovića Bosanca: U braku su više od 40 godina, a on ovako priča o njoj! (FOTO)

26.12.2021

21:44

0

Kad je ostala u drugom stanju, venčali su se '77. i počeli da žive zajedno kod njenog strica, u Beogradu

Kako izgleda Dunja, supruga Dragana Stojkovića Bosanca: U braku su više od 40 godina, a on ovako priča o njoj! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Dragan Stojković Bosanac, trenutno jedan od članova ekipe žirija „Zvezda Granda", svoju privatnost mahom čuva daleko od znatiželjnih pogleda. Zato je porodična fotografija, na kojoj između ostalog pozira i sa suprugom Dunjom, privukla neverovatnu pažnju.

Zajedno, inače, dobili su ćerku Aleksandru, poznatiju kao Džidžu, kao i sina Aleksandra. U braku su 44 godine.

Svojevremeno, otkrio je šta mu se kod nje najviše dopada, pa dodao kako na njene kuliraske veštine vremeno samo iznova „pada".

- Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i urmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula - svojevremeno je ispričao Bosanac, a pisao „Faktor.ba".

Podsećanja radi, prema biografskim podacima kompozitora, on i Dunja su stupili u brak 1977. godine, pošto je ona ostala u drugom stanju. Zajednički život započeli su po venčanju, kod njenog strica u Beogradu. Kad je 1981. naktarko otišao u Ameriku, Dunja je sa sinom Aleksandrom prešla kod njegovih, koji su se bili doselili u iz Konjica.

Godine 1986. dobili su Aleksandru, kojoj je Bosanac često pevao pesmu „Oj djevojko džidžo moja", pa se tako njen nadimak i zadržao. Javnost ju je, međutim, po prvi put upoznala 2013, kada se pojavila na sceni „Zvezda Granda".

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti