Rekao sam da nema ništa od Cece: Bosanac sumnjao u uspeh folk zvezde

02.11.2023

14:38

0

Seća se njenog prvog nastupa na Ilidži

Rekao sam da nema ništa od Cece: Bosanac sumnjao u uspeh folk zvezde
Dragan Stojković Bosanac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović, karijeru je započela davne 1988. godine, kada je sa samo 15 godina osvojila prvo mesto na festivalu na Ilidži pesmom "Cvetak zanovetak". Cecu, tada Veličković, prvi je "otkrio" harmonikaš Mirko Kodić, dok njegov kolega Dragan Stojković Bosanac nije verovao u Cecin eventualni uspeh. 

U međuvremenu ona je postala velika zvezda, koja je danas zajedno sa njim član žirija u emisiji "Zvezde Granda", a Bosanac je istakao da je Cecina boja glasa vrlo specifična i izazovna za autore.

ATAImages/ M.M.
 

 - Ma šalim se, naravno. Da budem iskren, Ceca je pevački izazov, ona ima čudesnu erotiku u svom pevanju i to narod oseća. ona je pevački vrlo provokativna za svakog autora i svirača koji bi se suprostavio tom njenom glasu, erotici i donošenju teksta koji plasira - počeo je Boske, a potom dodao:

- Jednostavo rodi se tako, ja se sećam i ja znam nju kada je počinjala, kada je bila mala i kada je osvojila nagradu na Ilidži ja sam kao šaljivi kontraš rekao da nema ništa od nje. Odakle je došla ona, ja sam već bio ozbiljan Beograđanin! (smeh) A Doca koji je pravio tu pesmu mi je rekao da će ona drmati Jugoslaviju, ovako mi je rekao ‘Slušaj ti Bosanac, da ti ja kažem od nje će i te kako biti nešto, drmaće Jugoslaviju’. I stvarno bi tako - zaključio je on u emisiji "Grand specijal magazin". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike