Kejt zaplakala čim je ugledala Dikaprija! Nije uspela da zadrži emocije: Isplivali detalji susreta starih prijatelja!

27.12.2021

07:11

0

Posle tri godine, dvojac je konačno proveo neko vreme zajedno

Kejt zaplakala čim je ugledala Dikaprija! Nije uspela da zadrži emocije: Isplivali detalji susreta starih prijatelja!
profimedia-0307768282 - Copyright Profimedia

Leonardo Dikaprio je uvek imao posebno mesto u srcu koleginice Kejt Vinslet, s kojom je snimao čuveno ostvarenje „Titanik". Ona gotovo da ne propušta priliku da spomene kako su „za života vezani" otad i njihovo prijateljstvo joj mnogo znači. Međutim, zbog pandemije, dvojac se nije viđao tri godine.

To im je oboma teško palo.

Detalje emotivnog susreta u Los Anđeleu poznata glumica je otkrila „Gardijanu" i sama šokirana time što je zaplakala kad ga je ugledala. 

- Nisam mogla da se zaustavim, a praktično se znamo ceo život - uzviknula je bila ona, prenose strani mediji.

Šta ih je razdvojilo

Naime, sve vreme pandemije, zvezde nisu bile u mogućnosti da napuste zemlje.

- Nije da sam se ja, eto, našla u Njujorku ili da je on bio u Londonu, pa da se „namestilo" da odemo na večeru ili kafu, ispričamo se. Nismo mogli da putujemo, sve zbog kovida - objasnila je ona, koja Lea smatra bliskim prijateljem, kao i on nju.

Podsećanja radi, Kejt i Leonardo su se upoznali devedesetih, radeći na „Titaniku". Kasnije, 2008, ponovo ih je spojio posao („Revolutionary Road"). Tada, igrali su bračni s brdo problema.

- Kad smo se upoznali ja sam napunila 21, a on 22 godine. Nije nam bilo lako (za vreme snimanja), ali smo se držali zajedno.

Profimedia
 

Oboje, takođe, imaju običaj da se javno prisećaju stvari koje su prošli zajedno. „Titanik" i danas gotovo da znaju „u tačku".

- Ne želite da znate detalje našeg poslednjeg razgovora... Mnogo sam se smejala, mnogo. Nekad tako stvarno citiramo „Titanik", ali nama bude smešno - otkrila je „Glamuru" za vreme intervjua 2017. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike