Kejt Vinslet odustaje od snimanja golišavih scena: Više mi nije prijatno da to radim

07.06.2021

17:06 >> 16:27

0

Autor: Marija Mitić

Glumica donela nove odluke koje se tiču karijere

Kejt Vinslet odustaje od snimanja golišavih scena: Više mi nije prijatno da to radim
Copyright Foto: Profimedia

Slavna glumica Kejt Vinslet odlučila je da se više neće skidati za potrebe filma.  Vinslet je u karijeri imala nekoliko golišavih scena, međutim, sada je odlučila da tome dođe kraj.

– Mislim da su moji dani odbrojani, što se tiče golotinje. Jednostavno mi više nije prijatno da to radim. To zapravo i nije stvar starosti, navela je Kejt u intervjuu za „The New York Times“ .

Tokom intervjua, Kejt se osvrnula i na scenu seksa u seriji „Mare of Easttown“ i objasnila kako je reagovao njen muž kada mu je objasnila šta uloga zahteva.

– U prvoj epizodi, Mer ima seks na kauču. Rekla sam mom mužu: „Da li si ok sa tim? Da li ti je ok da glumim sredovečnu ženu, koja je baka i koja ima seks za jednu noć?“ On mi je rekao: „Kejt, sjajno je. Odigraj to“.

Podsetimo, Kejt je imala golišavu scenu i u čuvenom “Titaniku”.

Inače, Vinslet je nedavno zabranila rediteljima da joj ulepšavaju telo kako bi glumački izraz u potpunosti bio verodostojan.

– Slušajte, nadam se da ću igrati Meri Šihan kao sredovečnu ženu – u oktobru ću imati 46 godina – pretpostavljam da su se zato ljudi povezali sa ovim likom na način na koji su to učinili jer očigledno nema filtera, rekla je glumica za “New York Times” povodom snimanja gore pomenute serije. Na pomen reditelja da joj montira “glomazni deo stomaka” u jednoj od intimnih scena, Kejt je samo rekla: „Ne usuđuj se!“

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike