Nije mu dosta! Dikaprio kupio još jednu luksuznu nekretninu: Iskeširao sedam miliona dolara (FOTO)

06.06.2021

06:05 >> 06:16

0

Glumac poseduje nekoliko luksuznih vila, a poslednja u nizu ima četiri kupatila i isto toliko spavaćih soba

Nije mu dosta! Dikaprio kupio još jednu luksuznu nekretninu: Iskeširao sedam miliona dolara (FOTO)
Copyright Leonardo Dikaprio Profimedia

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio kupio je vilu vrednu 7,1 miliona dolara od Džesija Tajlera Fergusona, piše časopis Forbs. Ova nekretnina poseduje četiri spavaće sobe i isto toliko kupatila, a izgrađena je 1928. godine.

Kuća koju je Dikaprio kupio nalazi se u elitnom delu Los Anđelesa, a ono što malo ko zna jeste da je ova nekretnina izrađena u španskom kolonijalnom stilu, ranije pripadala pevačici Gven Stefani.

Profimedia

Još uvek se ne zna da li je Leonardu ovu vilu kupio kao investiciju za izdavanje ili mesto za život. Možda je čak u pitanju i kupovina za člana porodice, s obzirom na to da je pre tri godine u istom kvartu kupio kuću svom ocu.

Profimedia

Podsetimo, Dikaprio je stekao portfelj nekretnina, na kojem bi mu mnoge zvezde pozavidele. U roku od četiri meseca glumac je navodno potrošio 23 miliona dolara na tri nekretnine.

Oko 5,2 miliona dolara potrošio je na rezidenciju u Palm Springsu u Kaliforniji, modernu oazu sa bazenom, spa-centrom, teniskim terenom, šest spavaćih soba, osam kupatila i velikom gostinjskom kućom.

Glumac je kupio i u holističkom duhu napravljen stan u vrednosti od 10 miliona dolara u zgradi Delos u njujorškom Grinič vilidžu. Vlasnik je i stana od osam miliona dolara u Njujorku, kao i kuće iz snova u Malibuu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike