Pomoćnica sa seta iznela niz šokantnih tvrdnji na račun Krisa Nota: Ponašao se nedolično i maltretirao devojke!

24.12.2021

10:12

0

Glumac je u nebranom grožđu zbog čak tri optužbe za seksualno uznemiravanje, a sada stižu nove tvrdnje

Pomoćnica sa seta iznela niz šokantnih tvrdnji na račun Krisa Nota: Ponašao se nedolično i maltretirao devojke!
Profimedia

Glumac Kris Not suočava se sa optužbama za seksualno uznemiravanje. Za sada su ga za ovo nedelo optužile tri žene, ok je on odbacio sve optužbe, potvrdivši da je sa pomenutim ženskim osobama imao "sporazumne susrete".

Sada se, međutim, pojavila još jedna devojka po imenu Hiter Kristin, koja je svojim imenom i prezimenom dala ispovest za britanski "The Independent", tvrdeći da je takođe bila Notova žrtva.

Kristin je bila ispomoć na setu tokom prve četiri sezone serije "Seks i grad", a tvrdi da je Kris imao niz seksističkih i mizogenih uvreda, da se ponašao nedolično i maltretirao devojke na setu, kao i da ju je jedanput, bez njenog odobrenja, uhvatio za zadnjicu. Ostala je da radi na setu zbog dobrog odnosa sa glavnim glumicama iz serije, ali i zbog plate.

U svojoj ispovesti Kristin navodi da je kao tinejdžerka bila beskućnik, te da nije imala drugi izvor prihoda. Plašila se da ponovo ne ostane gladna i na ulici, a to je primarni razlog zbog kojeg je radila na setu.

Profimedia
 

Tvrdi i da je Not komentarisao njen fizički izgled, govoreći da ima lepe grudi i zadnjicu, a prilikom njenog rada na poslednjoj sezoni, kada se zbog zdravstvenih razloga ugojila više od deset kilograma, komentarisao je da je debela.

Ona je iznela tvrdnje da se Kris obratio još jednoj devojci koja je radila na setu, te da je rekao: "Želim da vežem ovu malu i da je šibam". Kristin navodi da je ove godine, nakon što je čula da se snima nova sezona, "The Independentu" poslala otvoreno pismo u kojem tvrdi da je Kris seksualni predator.

- Neki članovi ekipe su sigurno bili svesni njegovog ponašanja i seksualnog uznemiravanja na snimanju, posebno nakon što je moj esej postao viralan u februaru ove godine. Samo pet dana nakon što je moj esej objavljen, objavljeno je da se Not neće vraćati u seriju. Poslala sam poruku prijateljima: "Najbrža reakcija na moj #MeToo trenutak ili slučajnost?" Zamislite moje iznenađenje kada je nekoliko meseci kasnije bio angažovan za novu sezonu. Osetila sam se prodanom - rekla je ona.

Devojka u svojoj ispovesti navodi i da je svesna toga da će je neki optužiti da privlači pažnju, ali da ona ovo radi samo kako bi pomogla drugim ženama da prevaziđu svoje traume i kako bi zaustavila nasilnika.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf