Zverkin brak zbog skandala zapao u krizu: Njegova supruga uslikana bez burme!

22.12.2021

19:01

0

Kako se navodi, ona je veoma uznemirena zbog svega što se dešava

Zverkin brak zbog skandala zapao u krizu: Njegova supruga uslikana bez burme!
Kris Not, Tara Vilson - Copyright Profimedia

Kris Not, poznatiji kao Zverka iz serije "Seks i grad", optužen je od strane tri žene za seksualne napade. Kako se sada šuška, njemu je brak sa suprugom Tarom Vilson ozbiljno ugrožen, a navodno je čak skinula i burmu!

Profimedia
Kris Not

Njih dvoje su se pojavili na premijeri novog poglavlja serije "Seks i grad" koji nosi naziv "I tek tako", kada su uslikani srećni, a tada je Tara nosila veliki dijamantski verenički prsten i burmu. Sada je navodno viđena bez oba.

- Tara je uznemirena i uspeh njihovog braka visi o koncu. Ona samo želi da zaštiti njihovu decu. To joj je glavni prioritet - otkrio je izvor blizak paru.

Kako se dalje navodi, ona trenutno boravi u njihovom domu na Zapadnoj obali i brine o deci dok se on bori sa optužbama.

Profimedia
Kris Not, Tara Vilson

Podsetimo, prvenstveno su dve žene optužile Krisa za silovanje, da bi se naknadno javila i treća žrtva. Sve optužbe je glumac odbacio i nazvao ih lažnim. Njegove koleginice iz serije - Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis podržale su žene koje su optužile Krisa.

- Vrlo smo tužne što čujemo optužbe protiv Krisa Nota. Podržavamo žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da im je to sigurno bilo jako teško da urade i pohvaljujemo ih za to - napisale su u zajedničkom saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike