Pala i treća optužba za Zverku: Ponavljala sam „ne", a on je čuo „ne ovde"! Tada sam imala 18, a on 55 godina

18.12.2021

12:18

0

Pod pseudonimom Ava, devojka je javno ispričala svoju priču o kojoj je ćutala i više od deset godina

Pala i treća optužba za Zverku: Ponavljala sam „ne", a on je čuo „ne ovde"! Tada sam imala 18, a on 55 godina
Profimedia

Kris Not, javnosti poznatiji kao Zverka iz serije „Seks i grad", suočava se sa još jednom, ukupno trećom optužbom za seksualno uznemiravanje. Tridesetogodišnjakinja pod pseudonimom Ava, naime, istupila je i javno progovorila o stravi koju je doživela pre nešto više od decenije.

Glumca je sada prijavila jer je, prema njenim rečima, svojevremeno nasrnuo na nju u jednom restoranu.

- Imala sam osećaj kao da sam jedina osoba na svetu koja je čula da govorim „ne" - počela je, a prenosi „Page Six", objasnivši kako su je prethodne dve žrtve glumca ohrabrile svojim priznanjima da i sama učini isto i stane mu na put.

Imala sam 18 godina...

Prema daljim navodima, Ava je, kada je bila napastvovana, imala svega 18 godina i radila je kao hostesa i pevačica u italijanskom restoranu „Da Marino" u Njujorku.

- Not je tada imao 55 i taj je restoran često posećivao. Obično pijan - naglasila je u razgovoru sa stranim medijima.

- Volim Kanađanke - dodala je da joj je govorio dok ju je privlačio k sebi.

Tog kobnog dana, oko jedan sat ujutru i nakon što se restoran zatvorio, Avi je menadžer rekao da će joj platiti u zadnjem delu. Tamo je došla, uzela svoj kaput i novac, a odjednom je u kancelariju došao i Not, pa isključio svetla.

- Ponašao se kao da smo se namerno iskrali u kancelariju, zajedno - pričala je, opisujući ga kao veoma snažnog muškarca.

Prema daljim navodima, tada je počeo da je ljubi, pribija uz sto i dodiruje... Dok se ona nadala da će odustati jer joj je bio „onaj deo meseca", ubrzo je shvatila da ga to uopšte nije ni zanimalo. Nije mogla da ga odgurne ni rukama, ni nogama. 

Nije me slušao!

- Nije me slušao kada sam govorila „ne", čuo je kada sam rekla: „Ne ovde". Uverila sam ga da ćemo se sastati na drugom mestu - rekla je Ava za „Daily Beast", pa nastavila o tome kako se glumac zatim raspitivao za njenu adresu, ne bi li poslao automobil po nju.

- Svi udovi su me boleli kad sam ustala idućeg dana - prisetila se.

Profimedia
 

Kris negira!

Not je, prema pisanju pomenutih medija, sve njene navode odbacio. Za njega su oni - „potpuno izmišljeni".

- On uopšte ne poznaje ovu osobu i, kao što je već rečeno, nije i nikada ne bi na taj način prešao granicu -izjavio je kratko predstavnik za medije poznatog glumca.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti