Koleginice Krisa Nota iz serije "Seks i grad" uputile podršku ženama koje su ga optužile za silovanje (FOTO)

21.12.2021

13:44

0

Autor: Marija Mitić

Bez pogovora stale na stranu žrtava

Koleginice Krisa Nota iz serije "Seks i grad" uputile podršku ženama koje su ga optužile za silovanje (FOTO)
profimedia-0647084310 - Copyright Profimedia

Glumac Kris Not, našoj javnosti najpoznatiji kao Zverka iz serije „Seks i grad", suočava se sa optužbama za seksualno uznemiravanje, kojih za sada ima ukupno tri.

Prvi put sada su se o ovom slučaju oglasile njegove koleginice iz pomenute serije, koje su uputile podršku žrtvama.

- Veoma smo tužne što čujemo optužbe protiv Krisa Nota. Podržavamo ove žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da je bilo verovatno mnogo teško uraditi takvu stvar i mi ih pohvaljujemo zbog toga- Sintija Nikson, Sara Džesika Parker i Kristin Dejvis - piše u saopštenju koje su glumice objavile na svom zvaničnom profilu na Instagramu.

Printscreen Instagram/ sarahjessicaparer
 

Podsećanja radi, devojke koje su se javnosti obratile pod pseudonimima Zoi (40) i Lili (31) optužile su glumca Krisa Nota da ih je primorao na intimne odnose pre mnogo godina, preneo je "Hollywood Reporter". Naime, prvi čin se, navodno, dogodio 2004. godine, a drugi 2015. godine, tri godine nakon što se glumac venčao sa Tarom Vilson sa kojom ima dvoje dece. Sve se događalo u njegovom stanu, kada su devojke na poziv za viđanje. Prvu je pozvao u svoj stan u Los Anđelesu, a drugu na svoje imanje u Njujorku.

Profimedia
 

Čuveni Zverka je odbacio sve optužbe o seksualnom zlostavljanju, ali je medijima potvrdio da je sa pomenutim ženskim osobama imao "sporazumne susrete".

Njegov advokat Endru Bretler rekao je za "Deadline" da glumca niko od nadležnih organa još nije kontaktirao, ali da je Kris Not spreman na potpunu saradnju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike