Darjan Radomirović napustio „Zadrugu 7 Elitu": Otkrio što je Snežu Kušadasi izbacio iz života, a onda se dotakao i odnosa s Miljanom Kulić!

24.06.2024

08:40

0

Autor: M. G.

Naglašava da je uspeo da pobedi samog sebe

Darjan Radomirović napustio „Zadrugu 7 Elitu": Otkrio što je Snežu Kušadasi izbacio iz života, a onda se dotakao i odnosa s Miljanom Kulić!
Darjan Radomirović - Copyright Printscreen Zadruga Official

Darjan Radomirović noćas je napustio rijaliti kuću „Zadruge 7 Elite". Potom, izabrao je ovonedeljnog vođu, pa i porazgovarao s voditeljkom Anom Radulović koja zbog njegovog izbora nije mogla da ne prokomentariše kako je pred preostalim takmičarima šoua paklena nedelja.  

- Darjane, biće ovo paklena nedelja, jako mi je šokantno ko je vođa. Kako si zadovoljan sa učešćem?

„Uspeo sam da pobedim sebe!"

Darjan Radomirović, Printscreen Zadruga Official
 

- Moraju da mi se slegnu utisci. Uspeo sam da pobedim samog sebe; u moru materijalnih stvari sam uspeo da pobedim sebe i ostanem do ovde - kazao je na to on.

- Da li smatraš pobedom to što si ostao duže od Sneže Kušadasi u rijlalitiju? - pitala ga je onda Ana.

- Ne smatram, ali sam je pobedio u drugim stavrima. Pojavila (mi) se u životu i otišla - istakao je Radomirović, a onda prokomentarisao i svoj odnos sa Miljanom Kulić.

- To je osoba koja se retko viđa i sreće. Kod mene je uvek sve od srca, dopala mi se dvaput i bila mi je fina. Nije mi prišla kad sam krenuo i to je to - kazao je on, a još detalja čeka vas u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike