Ana Radulović se baškari na Kipru u hotelu gde noć košta i po hiljadu evra: Voditeljka pokazala kako uživa, pa pozirala u kupaćem (FOTO)

28.02.2024

08:30

0

Voditeljka se počastila skupim putovanjem

Ana Radulović se baškari na Kipru u hotelu gde noć košta i po hiljadu evra: Voditeljka pokazala kako uživa, pa pozirala u kupaćem (FOTO)
Ana Radulović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Radulović odlučila je da hladnije dane provede na egzotičnoj destinaciji, te se uputila na Kipar odakle objavljuje slike na kojima se može videti da i te kako uživa.

Ona je sa svojim suprugom odsela u jednom od luksuznijih hotela, gde noć košta od 300 evra, pa čak do hiljadu po noćenju, u zavisnosti od usluge i veličine sobe.

Voditeljka je odlučila i da pokaže svoje izvajano telo, pa je pozirala u tigrastom kupaćem kostimu pred ogledalom.

 

Podsetimo, voditeljka je jednom prilikom objasnila kako je uspela posle porođaja da vrati devojačku figuru, iako je veliki ljubitelj slatkiša.

- U životu mogu bez svega, ali bez slatkiša nikako. Oni su moj jedini porok. Jednom me je paparaco uhvatio dok sam kupovala čak dva sladoleda koja sam sama pojela. Dešavalo mi se da pojedem i po četiri sladoleda dnevno - započela je ona, pa nastavila:

- Pošto mi je bilo isuviše teško da se odreknem omiljenih poslastica, u početku sam ih jela samo pre podne. Nisam preko noći prestala da jedem slatkiše, već postepeno. Čim sam se "skinula" sa šećera i izbacila večeru, istopila sam se - rekla je za "Informer" Ana. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike