„Maja je unutra karma, a ja sam napolju!" Stanija o abortusu Aneli Ahmić: Prisetimo se njihovih reči kad sam ja doživela spontani... (VIDEO)

23.06.2024

12:50

0

Autor: M. G.

Za Janjuša tvrdi da ni za koga nije dobar, pa ni za samog sebe

„Maja je unutra karma, a ja sam napolju!" Stanija o abortusu Aneli Ahmić: Prisetimo se njihovih reči kad sam ja doživela spontani... (VIDEO)
Stanija Dobrojević - Copyright Printscreen Zadruga Official

Stanija Dobrojević, kao specijalna gošća emisije u okviru „Zadruge 7 Elite", porazgovarala je sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i o abortusu Aneli Ahmić, koja je bila ostala trudna s Markom Janjuševićem. Za Janjuša, ova starleta istakla je da smatra kako on ni za koga, pa ni za sebe, nije dobar, te da je nezreo čovek koji ni za šta ne preuzima odgovornost.

- Dobro sam, uživala sam sa mamom u Americi, Asmin je stigao juče - kazala je na početku razgovora, pa je potom odgovorila na pitanje vezano za Durdžićevu novu tetovažu s njenim likom.

„On je treći koji je to za mene uradio!"

Stanija Dobrojević, Printscreen Zadruga Official
 

- To je velika stvar, uradio je dve. Jedna je velika, druga je prepravljena u moje oči. Neka je sa srećom, šta da kažem. On je treći momak koji je uradio tetovažu za mene. Lep gest s njegove strane, dokazao je ljubav - objasnila je Dobrojevićeva,pa se onda dotakla Aneli i Janjuša, kao i čitave njihove situacije.

- Šta ti misliš o tome? Janjuš smatra da je Aneli abortirala bez njegovog odobrenja... - upitala ju je Dušica.

- Imamo ovde zrele ljude i sami snose odgovornost za sve. On apsolutno nije zreo, ne preuzima odgovornost ni za šta. Imao je šansu da ima ljubav i novu porodicu. Ni za koga nije dobar, ni za samog sebe - naglasila je ona.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Maja (Marinković) je karma unutra, a ja sam napolju. Prisetimo se početka rijalitija, kad sam doživela spontani. Ahmićke su rekle da je to marketinški trik, a ja sad treba da saosećam. On je dao 300 evra da se Maja očisti, a ona je borac - kazala je Stanija, a kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike