Marija Kulić otišla u manastir Svetog Nektarija Eginskog: Moli se za izlečenje od opake bolesti!

31.05.2024

12:45

0

Autor: M. G.

Mesecima je planirala put

Marija Kulić otišla u manastir Svetog Nektarija Eginskog: Moli se za izlečenje od opake bolesti!
Marija Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Kulić, majka aktuelne učesnice „Zadruge 7 Elite" Miljane Kulić, otputovala je u Grčku, te i posetila manastir Svetog Nektarija Eginskog.

U neku ruku i inspirisana hodočašćem pevača Nikole Rokvića, s najmlađom ćerkom otišla je baš tamo ne bi li pronašla spas.

Marija Kulić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Da, posetila sam manastir Svetog Nektarija Eginskog gde se molim za izlečenje od opake bolesti, kao i brojni ljudi koji dolaze sa svih strana sveta ovde. Posećujemo sve manastire ovde, u Grčkoj. Ovde sam sa najmlađom ćerkom. Odlično je. Siniša i ćerka su sa Željkom - kazala je za „Pink.rs" ona, pa dodala kako je mesecima planirala ovo putovanje:

- Ja sam ovaj put na Eginu mesecima planirala, a onda sam videla i humanu misiju Nikole Rokvića koji je ovde bio nedavno. Smatram da je jedini spas ovde - naglasila je Kulićka.

Postoje, podsetimo, brojna svedočenja o čudima koja su se dešavala nad moštima Nektarija, za koje se veruje da imaju isceliteljske moći i da pomažu onima koji boluju od teških bolesti, naročito od raka. Marija nije krila da je prošla kroz pakao zbog ovde bolesti, te da je uspela da pobedi kancer i ponovo svoj život vrati u normalu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike