„Dete ne može da podnese, kleptomanka je..." Marinković žestoko opleo po Miljani Kulić: Od nje nema bezosećajnije osobe! (VIDEO)

17.06.2024

20:20

0

Autor: M. G.

Mnogo šta joj zamera

„Dete ne može da podnese, kleptomanka je..." Marinković žestoko opleo po Miljani Kulić: Od nje nema bezosećajnije osobe! (VIDEO)
Ivan Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Veliki šef danas je zadrugarima zadao zadatak da izaberu po tri najbezosećajnije osobe među takmičarima „Elite", svako po svom mišljenju.

Kada je Ivan Marinković dobio reč, on je u svom stilu - žestoko opleo po Miljani Kulić ističući, između ostalog, kako je „ona njega iskoristila ne bi li bila na televiziji". Ponovo je, takođe, „udario" i na njeno majčinstvo, objašnjavajući da je „svojim očima gledao kako malog Željka duže od pet minuta ne može da podnese".

Miljana Kulić, ATAImages/ M.M.
 

- Najbezosećajnija osoba koju sam upoznao je Miljana Kulić, majka koja nema starateljstvo. Ona je mene iskoristila da se pojavi na televiziji. Svojim očima sam video kako ne može da podnese Željkovo prisustvo duže od pet minuta. Ona je najbezosećajnija jer je pevala Janjušu pesmu „Brate, moj", šlihtala se „A i A" tandemu, brisala d*pe njihovim mantilom, kleptomanka je, krade pare, hranu... - nabrajao je on, između ostalog.

Takođe, Aneli Ahmić bila mu je „na tapetu".

- ...Asmine, svaka čast kako se izdržao, ja prepoznajem ovakve smradove od žena. Ona je bezosećajna prema samoj sebi jer govori da želi da leži, odmara i da joj ne treba svađa, ali želi da uđe u svađe. Što onda da imamo osećaj prema njoj? Nisam joj ja napravio dete. Nastavljam, paketić „A i A", Anđelo je bezosećajan prema svom ocu, kom ne želi da pomogne, a čuo sam u kući da mu je otac na Novom Beogradu i da je pobegao iz kafane kad ga je video. Bezosećajan je jer je prvo j*bao Anitu, pa je onda priznao za devojku - sve glasniji je bio on, a kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike