"Žao mi je što je skrenula s puta"! Stefan Karić ponovo komentarisao Šaviju, pomenuo njen posao

02.04.2024

10:20

0

Gde god da se pojavi, uvek ga pitaju za nju

"Žao mi je što je skrenula s puta"! Stefan Karić ponovo komentarisao Šaviju, pomenuo njen posao
Stefan Karić i Nataša Šavija - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages/Antonio Ahel

Stefan Karić i Nataša Šavija bili su akteri skandala koji se dogodio prošle godine u maju, kada ga je ona prijavila za nasilje.

Njih dvoje se od tad sreću samo na sudu, a nikakva odluka u ovom slučaju još nije donešena. Ipak, Stefan nema problem da iskomentariše Natašu, pa je to učinio i sada.

ATAImages/Antonio Ahel
Stefan Karić

- Ona je prelepa, prezgodna, žao mi je što je Nataša Šavija skrenula s puta. Mogla je svašta nešto da radi u životu, ali si izabrala to nešto, okej... Imao sam lepo mišljenje o njoj, nisam se mešao u njen posao i to što ona radi, ali joj nisam želeo loše - rekao je Karić u emisiji "ShowBliz" na Hype TV.

Stefan je inače nedavno otkrio i da li je imao ikakav kontakt sa Natašom Šavijom nakon skandala koji se dogodio među njima.

ATAImages/Antonio Ahel
Nataša Šavija

- Ide to suđenje, pa ćemo videti šta i kako. Od tada nismo imali nikakav kontakt, ja bih i pozvao nju, više puta, stvarno, ali nisam, da se tu nešto pogrešno ne protumači, da ne ispadne, otkud ja znam šta sve može da ispadne. U njenoj glavi je haos, može svašta nešta ona i da se istripuje, čekamo mi lepo suđenje, pa ćemo da vidimo ko je u pravu, ko nije - rekao je Karić.

On je takođe otkrio da je sa Šavijom samo jednom bio intiman i nikada više posle toga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike