Stefan Karić se oglasio posle ročišta sa Natašom Šavijom: Uznemirila ga je izjava njenog advokata

23.02.2024

17:40

0

U sud je došao sa devojkom Andreom

Stefan Karić se oglasio posle ročišta sa Natašom Šavijom: Uznemirila ga je izjava njenog advokata
Stefan Karić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Stefan Karić se oglasio preko društvenih mreža posle odloženog ročišta sa Natašom Šavijom, prema kojoj je bio nasilan pre gotovo godinu dana.

Bivši učesnik "Zadruge" rekao je kako nije davao lažnu adresu u toku trajanja procesa.

- Doneo sam odluku po savetu svojih advokata da se ne izjašnjavam. Međutim, pošto je u javnost data izjava Natašinog advokata da ja ne poštujem sud zbog jedne fotografije koja je objavljena i da sam davao lažnu adresu, želim samo da kažem da je to apsolutna neistina - započeo je Stefan.

Printscreen/Instagram/karic._.stefan
Stefan Karić stori

 

- Prvo, ta fotografija je objavljena na u julu mesecu prošle godine, kada predmet nije bio na sudu već u tužilaštvu, jer je optužni predlog protiv mene predat u sud u oktobru mesecu. Bez obzira na to, ta slika i majica nemaju veze sa mojim postupkom, a što se tiče adrese, adresa mi je tačna. Samo sam dodao još jednu adresu gde mogu da me nađu u slučaju da me na prvoj nema - zaključio je Karić preko Instagram priče.

Amir Hamzagic/ATAImages
Stefan Karić

 

Podsetimo, advokat Stefana Karića dao je izjavu za 24sedam, i govorio da je Tužilaštvo bilo dužno da, prema odredbama Zakonika o krivičnom postupku, prikuplja dokaze koji idu okrivljenom u korist, a ne samo one koji ga terete.

- Smatramo da je tužilaštvo postupalo neobjektivno u fazi pre podnošenja optužnog akta. Odbrana je insistirala na prikupljanju dokaza koji nisu pribavljeni, pa će sada sud morati da se bavi time. Sve ovo izaziva sumnju u to da je tužilaštvo nepristrasno u ovom predmetu - ističe dalje Karićev advokat. 

Stefan Karić je danas na suđenje došao u društvu devojke Andree, iako se spekulisalo da su raskinuli.

ATAImages/Antonio Ahel
Nataša Šavija

 

Podsetimo, Nataša Šavija je pretučena u jednom lokalu od strane Stefana Karića u noći između 30. aprila i 1. maja 2023. godine, nakon čega ga je prijavila za nasilje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike