Stefan Karić priznao koliko puta je imao intimne odnose sa Šavijom: Hteo sam da je pozovem nekoliko puta

29.01.2024

13:34

0

Otkrio i šta se dešava sa njihovim procesom

Stefan Karić priznao koliko puta je imao intimne odnose sa Šavijom: Hteo sam da je pozovem nekoliko puta
Nataša Šavija i Stefan Karić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Stefan Karić i Nataša Šavija bili su tema javnosti prošle godine, kada se u javnosti pojavila vest da ju je on navodno pretukao. Oni su završili na sudu, a rasplet ove situacije se još čeka.

U međuvremenu se svašta izdešavalo, pa je Šavija tako čas bila rešena da istera pravdu do kraja, a onda se čula sa Stefanovim ocem Osmanom, pa bila rešena da ona oprosti sve, a sudu prepusti da radi svoje. Stefan je sada otkrio da je više puta želeo da se čuje sa njom.

ATAImages/Antonio Ahel
Stefan Karić

Ide to suđenje, pa ćemo videti šta i kako. Od tada nismo imali nikakav kontakt, ja bih i pozvao nju, više puta, stvarno, ali nisam, da se tu nešto pogrešno ne protumači, da ne ispadne, otkud ja znam šta sve može da ispadne. U njenoj glavi je haos, može svašta nešta ona i da se istripuje, čekamo mi lepo suđenje, pa ćemo da vidimo ko je u pravu, ko nije - rekao je Karić.

Kako se spekulisalo da su oni bili zajedno, Karić je otkrio da nisu bili čak ni prijatelji, ali da jesu jednom imali intimne odnose. 

- Mi smo stvarno bili mnogo dobri. Ok, nismo se mi nešto viđali, videli smo se dva-tri puta u životu, ali, eto, neke gluposti... Nismo bili prijatelji, ja ne mogu da kažem da smo bili prijatelji - rekao je on, pa dodao:

Amir Hamzagic/ATAImages/Antonio Ahel
Stefan Karić, Nataša Šavija

- Intiman odnos smo imali prvi put kad smo se videli, to je bilo pre par godina i to je to, nikad više posle toga. Ostali smo super, ona je imala nekog dečka iz Crne Gore, išla tamo, šta je radila, nemam pojma. Posle toga smo se videli kad je prošlo godinu-dve, na Adi Bojani smo se sreli, ni tad ništa nije bilo, znači bukvalno na plaži smo se videli i to je to, ma ni kupanje nije bilo, bukvalno za šankom, popili smo par pića, ona se vratila u svoj apartman i to je to.

(Republika)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike