„Ovo je bedna igranka Karića, samo da se odugovlači postupak!" Šavijin advokat otkriva detalje suđenja: Zakazano novo ročište!

27.12.2023

10:35

0

Autor: M. G.

Planirani pretres se danas nije odvio

„Ovo je bedna igranka Karića, samo da se odugovlači postupak!" Šavijin advokat otkriva detalje suđenja: Zakazano novo ročište!
Stefan Karić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Suđenje Nataše Šavije i Stefana Karića i danas je prošlo bez davanja iskaza nekadašnjeg zadrugara, jer se nije pojavio advokat optuženog. Naime, kako je istakao pravni predstavnik Šavije Borivoje Borović, on „pokušava na sve načine da izbegne suđenje".

Iako se pojavio na pretresu, njegov advokat nije jer, kako je rekao sudu, nije dobio poziv.

- Da mu je stalo do suđenje, on bi pozvao advokata i sam ga obavestio. To je bedna igranka samo da bi se odugovlači postupak. I ranio je dao lažnu adresu, sledeći pretes će biti održan došao advokat ili ne došao, tako je rekao sudija. Uočio sam nameru da se namerno odugovlači, jer su dokazi neumoljivo protiv njega. Šavija je dva puta imala operaciju, za to postoje dokazi, predmet je jasan i on mora da bude osuđen - kazao je Borojević za „Kurir", dok je sledeće ročište, prema daljim napisima, zakazano za 3. februar u 11 sati.

Nataša Šavija, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Karić je navodno pretukao Šaviju 1. maja 2023. godine na jednoj svadbi, a ona je zbog strašnih povreda bila i hospitalizovana.

- U Urgentni centar KCV dana 01. maja 2023. primljena je pacijentkinja N. Š. koja se javlja na pregled zbog povrede lica. Pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina. Nakon inicijalnog kompletnog lekarskog pregleda i ukazane pomoći, pacijentkinja je primljena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju KCV radi nastavka lečenja - rekao je za portparol KCV, prenose pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike