Nataša Šavija ponovo doživela nasilje! Starleta objavila jezive povrede: Razvaljena brava na stanu, plaši se da spava (FOTO)

21.03.2024

11:06

0

Obijen joj je stan i načinjena velika materijalna šteta

Nataša Šavija ponovo doživela nasilje! Starleta objavila jezive povrede: Razvaljena brava na stanu, plaši se da spava (FOTO)
Nataša Šavija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Šavija se nakon skandala sa Stefanom Karićem ponovo našla na meti nasilnika. Naime, starleta je na društvenim mrežama objavila snimke i fotografije koji navodno dokazuju je ponovo doživela nasilje od, zasad, nepoznatog muškarca. Njoj je pričinjena i velika materijalna šteta, ali osim što je u strahu da spava, nepoznato je i da li ima povrede.

Kako tvrdi starleta, nasilje se dogodilo u njenom stanu, kada su i obijena vrata.

- Tačno je da sam opet doživela nasilje! A znate zašto? Zato što je nasilnik na slobodi i pi*a po svima svojim bahaćenjem i daje primer drugima "da im se može" - navela je Nataša Šavija.

Instagram printscreen/natasa.savija
 

Nataša je objavila i da su se zabrinute komšije okupile i nisu smeli da reaguju zbog straha.

- Oteo mi je telefon iz ruke koji sam pre toga dve nedelje, platila 1500 evra. Bilo je oko mene 15 ljudi i komšija i svi su gledali. Ne krivim ljude jer vide ludaka i pomisle da možda ima poštolj. Evo vam rezultati svega, a ima još mnogo toga. Bravo za muškarce!

Njena bezbednost ugrožena je i zbog toga što joj je obijena brava na vratima, pa starleta ne može da se zaključa. Umesto toga ona je poređala police na vrata, a zaključava se u spavaćoj sobi.

- Bila sam u kući šest, sedam meseci, ne računajući odlaske u bolnicu. Jednom sam otišla sa mamom do restorana i jednom sa prijateljima. To je to - napisala je ona i dodala da joj je prvi izlazak bio za doček Nove godine kada se odlučila za izlazak u prijateljev lokal iz bezbednosnih razloga.

Druga operacija je bila najteža

Nataša je istakla da joj je druga operacija bila posebno teška, kao i da je tu dospela tuđom voljom.

- Spremam se za drugu operaciju, listam Instagram i nalećem na njega na letovanju, istetovirao je pištolj preko slova "J", koje je bilo posvećeno bivšoj devojci, nosi majicu na kojoj piše: "može mi se". Prolazi mi horor muzika kroz glavu i pitam se da li haluciniram - napisala je starleta i dodala:

- Operacija je trajala 3 i po sata! Oko mene lekari koji me pitaju kako sam, a ja hoću da iskočim iz kože, nešto buncam. Vodu nisam smela dva dana da pijem. Sestrina deca su me gledala onakvu, a mi smo im rekli da sam pala. Tatu sam jedva smirivala, a mama jadna, stalno me nadgleda - napisala je i dodala da je u međuvremenu imala i sepsu.

Šavija kaže da je u najteži momentima pomislila i da bi više volela da je preminula.

- Doktor je rekao da zahvalim Bogu što sam odmah reagovala jer su me dan ili čak sati delili od smrti. 

Podsetimo, u toku je sudski postupak između starlete i Stefana Karića koji ju je prošlog leta, prema njenim rečima, brutalno pretukao nakon jednog svadbenog veselja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike