Bivša zadrugarka hitno operisana! Oglasila se iz bolnice: Bori se za dah! (FOTO)

12.01.2024

09:50

0

Autor: M. G.

Ovime je prilično zabrinula svoje fanove

Bivša zadrugarka hitno operisana! Oglasila se iz bolnice: Bori se za dah! (FOTO)
Deniz Dejm - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Deniz Dejm nema koga nije šokirala oglasivši se iz bolničke postelje na društvenoj mreži Instagram. Sudeći po snimku koji je osvanuo na njenim „storijima", hitno je bila hospitalizovana zbog izvesne operacije, ali detalje iste nije još otkrivala.

Snimajući ruku s braunilom, teško je disala ležeći na intenzivnoj nezi.

Prema tome, mnogi su zaključili da je operacija gotova, te da je muče izvesni bolovi zbog kojih se i bori za dah, prenose domaći mediji pisanje „Republike".  

Podsetimo, Deniz je pre nekoliko meseci zadobila teške telesne povrede pošto je bila pretučena. Tada, završila je u Urgentnom, pa je za pomenute medije istakla:

- Otišla sam od drugara sa rođendana i pozvala taksi kako bih krenula kući. Dok sam čekala, prišao mi je jedan muškarac i pitao da li sam ja „ona iz Zadruge" i nastavio sa nepristojnim komentarima. Videla sam da ima društvo i tako su zajedno počeli da me komentarišu sa pogrdnim imenima. Kad sam mu rekla da prestane, postao je agresivan, počeo je da me vuče i kad sam se nekako odbranila, krenuo je da da me krvnički udara. Hvala Bogu, tu su bili neki ljudi u blizini i pomogli mi, odmah su pozvali policiju - objasnila je, pa zaključila rečima:

Deniz Dejm, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Još uvek sam u šoku, sve me boli, od ruke koje ne mogu da pomeram, do noge gde imam isto brojne povrede. Na moju sreću, pored sebe imam ljude koji se brinu za mene i pomažu mi u ovim teškim trenucima. Ali nemojte da se brinete za mene, ja sam žena od dva metra, borac, tako da ću i ovu agoniju da izdržim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike