Prva fotografija Deniz Dejm posle strašnog napada! Starleta ispričala šta se tačno desilo: Nepoznat muškarac je i vukao po ulici (FOTO)

18.09.2023

19:04

0

Autor: M. G.

Još uvek je u šoku i sve je boli

Prva fotografija Deniz Dejm posle strašnog napada! Starleta ispričala šta se tačno desilo: Nepoznat muškarac je i vukao po ulici (FOTO)
Deniz Dejm - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivša zadrugarka i starleta Deniz Dejm pokazala je povrede koje je zadobila tokom napada koji je pretrpela u povratku s jedne rođendanske žurke.

Zavijene ruke, te s otvorenim ranama na nogama, kako se vidi na njenom Instagramu, ona je i progovorila o jezivim detaljima, ističući kako ju je nepoznat muškarac u jednom trenutku čak i vukao po ulici, posle salvi uvreda.

Deniz Dejm, Instagram screenshot / denisedameofficiel
 

- Otišla sam od drugara sa rođendana i pozvala taksi kako bih krenula kući. Dok sam čekala, prišao mi je jedan muškarac i pitao da li sam ja „ona iz Zadruge" i nastavio sa nepristojnim komentarima. Videla sam da ima društvo i tako su zajedno počeli da me komentarišu pogrdnim imenima - počela je ona, prenose domaći mediji pisanje „Republike", a Deniz je nastavila o tome kako je sve preraslo u još ozbiljniju dramu nego što je već bila.

- Kad sam mu rekla da prestane, postao je agresivan, počeo je da me vuče i kad sam se nekako odbranila, krenuo je da da me krvnički udara. Hvala Bogu, tu su bili neki ljudi u blizini i pomogli mi, odmah su pozvali policiju - kazala je ona, koja je i dalje u šoku zbog svega.

- Još uvek sam u šoku, sve me boli, od ruke koje ne mogu da pomeram, do noge gde imam isto brojne povrede. Na moju sreću, pored sebe imam ljude koji se brinu za mene i pomažu mi u ovim teškim trenucima. Ali nemojte da se brinete za mene, ja sam žena od dva metra, borac, tako da ću i ovu agoniju da izdržim - zaključila je Deniz za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike