„Ručak, putovanja, jedan mi je dao 1.000 evra!" Viki otkriva kako su je momci čašćavali: Evo i šta je s priznanjem da se bavi prostitucijom!

11.01.2024

13:10

0

Autor: M. G.

Bivša zadrugarka ne prestaje da šokira

„Ručak, putovanja, jedan mi je dao 1.000 evra!" Viki otkriva kako su je momci čašćavali: Evo i šta je s priznanjem da se bavi prostitucijom!
Viki Mitrović - Copyright Printscreen ,,Pitam za druga" / Red TV

Viki Mitrović mnoge je bila zgranula kad je tokom svog učešća u „Zadruzi" priznala da se bavi prostitucijom. Zbog istog, međutim, ona je vremenom i zažalila jer to, kako je kasnije objasnila, nije baš slučaj. 

„To mi nije trebalo..."

- Priznala sam u jednom trenutku da se bavim prostitucijom, jer su krenule priče da sam ovakva ili onakva. Naravno, šalila sam se na svoj račun i znam da mi to nije trebalo - počela je bila u ispovesti za jedne medije, pa dodala:

 

 

- Samim tim što sam to priznala, svi su povezali da se bavim prostitucijom. 

Potom, Mitrovićeva se dotakla toga kako su je momci s kojima je izlazila sve čašćavali. 

- Ne bavim se time. Imala sam dečka sa kojim sam bila godinu i po dana. Naravno da su me momci častili. Odvodili su me na ručak, putovanje, kupe mi tašnu... Jedan mi je dao 1.000 evra. Povremeno smo se viđali. U kombinacijama ponekad bude i stotka - priznala je na kraju ipak Viki za „Blic" pre nekoliko meseci. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike