Ani Radulović je lice „palo" još pre nekoliko nedelja! Voditeljka progovorila o zdravstvenim problemima: Bogu hvala, sad mi je bolje! (FOTO)

26.12.2023

11:35

0

Autor: M. G.

Pred kamerama poznatog šoua pojavljivala se u nešto drugačijem izdanju nego obično

Ani Radulović je lice „palo" još pre nekoliko nedelja! Voditeljka progovorila o zdravstvenim problemima: Bogu hvala, sad mi je bolje! (FOTO)
Ana Radulović - Copyright Printscreen Pink TV, „Zadruga 7 Elita"

Atraktivna voditeljka Ana Radulović oglasila se na svom Instagramu akonto zdravstvenih problema zbog kojih joj je, naizgled, „pao" kapak kao i usna s jedne strane lica. Uvidevši da se o tome dosta polemiše, rešila je da stavi tačku na nagađanja i istakne da joj je sada već mnogo bolje. 

Nekoliko nedelja, međutim, nisu je snimali izbliza u emisiji koju vodi u okviru „Zadruge 7 Elite" i otežano je izgovarala pojedine glasove. 

- Primetila sam da se ljudi pitaju zašto se neko vreme u emisijama nisam snimala u krupnom kadru i da se o tome bš polemiše. Želim da verujem da je to briga, a ne vaša radoznalost - počela je ona na pomenutoj društvenoj mreži, pa dodala:

- Hvala što ste brinuli, imala sam zdravstvenih problema, hvala Bogu, bolje je. 

Potom, obratila se i pojedincima koji su po ovom pitanju eventualno imali i oprečnih komentara. 

- Pojedinima koji mogu da pomisle da je „neko tukao voditeljku", „nadrogirana, pa je ne snimaju", i ostalo... Reći ću onu poznatu: „Kakve su vam misli, takav vam je život" - zaključila je svoje oglašavanje ona

Ana Radulović, Instagram screenshot / ana.radulovic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike