„Mislim da večeras nema spavanja..." Radulovićeva na ivici suza otkako su je proglasili voditeljkom „Elite"!

17.08.2023

21:55

0

Autor: M. G.

Naglašava kako se na ostalim pripremama vredno radi, te da je pred publikom duga lista iznenađenja

„Mislim da večeras nema spavanja..." Radulovićeva na ivici suza otkako su je proglasili voditeljkom „Elite"!
Ana Radulović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Otkako se pročulo da je ona još jedna od voditeljki „Zadruge 7 Elite", Ana Radulović ne zna šta će od uzbuđenja. Prema sopstvenom priznanju, od sreće bi mogla i da zaplače, a veruje da od jakih emocija koje su je obuzele večeras neće moći mirno da zaspi.

„Toliko sam zahvalna!"

 

 

- Osećam se kao da ću svakog trenutka da zaplačem od sreće, i od trenutka kada sam postala voditeljka „Elite" naježena sam. Osećam preveliku zahvalnost prema čelnicima i produkciji koji su odlučili da budem deo najvećeg projekta i mislim da večeras neću moći da spavam od uzbuđenja i sreće. Svake godine nas produkcija iznenadi i projekat je sve gledaniji i gledaniji, mogu da zamislim šta će sada da se desi - počela je Ana za „Pink.rs", pa nastavila o tome koliko se raduje i svemu ostalom što je još u pripremama, u nadi da će se i fanovima ovog formata to jednako svideti.

Takođe, čestitke zbog nove „titule" pristižu joj sa svih strana.

- Već znamo šta nas čeka kada vidimo ko su četiri učesnika. Vredno se radi na pripremama i u strogoj tajnosti, te me dodatno raduje to što ćemo se iznenađivati iz trenutka u trenutak... Sve kolege već poznajem dugo i privatno se družimo. Nisam stigla sve da obavestim i da je informacija sveža, čestitke mi pristižu sa svih strana i zaista sam uzbuđena zbog toga što ću se naći u ovakvom do sada neviđenom projektu kao što je „Elita" - zaključila je ona za pomenute medije.

Ana se, podsetimo, pridružila voditeljskoj ekipi koju čine Dušica Jakovljević, Ivana Šopić, Maša Mihailović i Darko Tanasijević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike