Miki Đuričić u nesvakidašnjem izdanju šeta zemunskim ulicama! Malo ko se nadao ovakvom prizoru (VIDEO)

24.12.2023

21:30

0

Autor: M. G.

Slučajni prolazinici nisu mogli, a da se ne okrenu za njim

Miki Đuričić u nesvakidašnjem izdanju šeta zemunskim ulicama! Malo ko se nadao ovakvom prizoru (VIDEO)
Miki Đuričić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnji zadrugar Miki Đuričić „uhvaćen" je kako šeta Zemunom obučen kao Deda Mraz. Čak i na Instagram stranici „Zemunskih vesti" pobrao je brojne simpatije ovim potezom, a pojedinci su mu i poručivali da je prava legenda i car. 

Nije poznato iz kog razloga se Đuričić odlučio za ovakav autfit. 

 

 

Podsetimo, Miki se pre nekoliko meseci drugi put ostvario u ulozi tate. Pored ćerke Dunje, on sada ima i sina Arsenija, za kog je jednom prilkom medijima ispričao kako je veoma mirna beba. 

- Mi smo se plašili da će Dunja biti ljubomorna na brata, jer je ona razmažena i naša mezimica, ali ona ima svoj svet, ponekd dođe kod bate, mazi ga, a inače, ona ide svojim poslom. Drago nam je što nije ljubomorna - kazao je bio „Blicu" pa dodao da mališan plače samo kada je gladan, te da su mu on i supruga maksimalno posvećeni, kao i da nemaju pomoć oko naslednika. 

- On plače samo kad je gladan, stvarno je dobra beba. Lekari su mi rekli da mi je sin iznad crne crte, to znači da je velika beba. Naravno, ja pomažem supruzi, ne može drugačije. Mi živimo sami, pa nemamo pomoć baba, tetki, strina... Tako da, kada je ona umorna, ja preuzmem i Arsenija i Dunju. Kada se noću probudi, ja mu napravim adaptirano mleko, dam mu, da žena može da odmori. I oko kuće je isto tako, sredim, sklonim stvari, da bih joj pomogao. Pelene menja uglavnom žena, ja to radim samo kada ona nije tu - objasnio je on. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike