Ko je supruga Mikija Đuričića s kojom čeka drugo dete: Obrazovana je, a evo kako su se upoznali

06.06.2023

10:15

2

Autor: N. M.

Radi u dve škole

Ko je supruga Mikija Đuričića s kojom čeka drugo dete: Obrazovana je, a evo kako su se upoznali
Miki i Angelina Đuričić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miki Đuričić očekuje drugo dete sa suprugom Angelinom, a otkrio je i da će u septembru dobiti sina.

Žena sa kojom Miki širi porodicu, profesorka je u dve škole, obrazovana je i sposobna žena.

- Ona je profesor u dve škole. Proputovala je pola sveta, jako sposobna i vredna žena, a što je najvažnije, jako je pametna. Naravno da jeste žena mog života, čim sam odlučio da se oženim sa njom i da ona bude majka mog deteta. Uloga oca me je totalno promenila i shvatio sam da više nisam ja bitan, nego si srećan kada je to dete srećno. Ja sada moram da pazim na jedan ljudski život, da ne skrene sa puta, kao njegov tata - ispričao je ranije Đuričić.

S obzirom na to da žele privatnost, skoro nikad ne priča o svojoj lepšoj polovini, ali je jednom prilikom otkrio kako su se upoznali.

Inače, par je odlučio da nasledniku da ime po velikoj hrvatskoj zvezdi Arsenu Dediću, ali još nisu sigurni da li će beba biti Arsen ili Arsenije, prenosi Telegraf.

 

 

 

- Sve su to slučajnosti. Naravno da zna ko sam, njen ćale pokojni me je gotivio... Moj prvi komšija, radi sa njenom sestrom. On radi u Domu zdravlja, a njena sestra je doktor u Pećincima. Šta je slučajnost?! On se oženio sa njenom sestrom i ove godine su dobili blizance, ovom prilikom im čestitam. Kuća do kuće smo inače, odrasli smo zajedno - ispričao je Miki.

Instagram printscreen/mikijevcimikizuta
Miki Đuričić sa ćerkom

 

Podsetimo, Miki i Angelina već imaju ćerku, te nekadašnji pčelar uči naslednicu da vozi traktor,  često kuvaju i "luduju" zajedno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike