Evo zašto je Miki Đuričić sinu dao ime Arsenije: Za ovo sam skoro saznao!

15.09.2023

17:20

0

Autor: M. G.

Sa suprugom Angelinom, inače, ima i ćerkicu Dunju

Evo zašto je Miki Đuričić sinu dao ime Arsenije: Za ovo sam skoro saznao!
Miki Đuričić - Copyright Printscree „Amidži šou", Pink TV

Bivši zadrugar Miki Đuričić drugi put se ostvario u ulozi oca, pošto mu je supruga Angelina rodila i sina, kojem su dali ime Arsenije. Prethodno, par je dobio ćerku Dunju koja je brzo postala centar njihovog sveta.

Takođe, njen dolazak umnogome je promenio život jednog od, do tada, najintrigantnijih rijaliti igrača.

Sa druge strane, smatra se da ime Arsenije uglavnom nose oni koji će biti veliki borci, zaštitnici, te dečaci koji će iz raznih iskušenja izaći kao pobednici. Dok je razmišljao o tome kako će mu se prvi naslednik zvati, međutim, Đuričić je isprva imao značajno drugačiju ideju.

Miki Đuričić, Printscree „Amidži šou", Pink TV
 

- Sad smo, na dve nedelje pred porođaj, (beba ima) oko pet (kilograma). Supruga je kao ja! Zvaće se Arsenije. Biće novi Jokić, košarkaš, na tatu. Razmišljao sam, moj otac nije imao nikakvog talenta za sport, a ja sam bio i za fudbal, košarku, bio sam super koliko moj otac nije. Zamisli sad, Arsenije, em sam ja bio talentovan, Arsenije sigurno... NBA liga - govorio je pred zakazani carski rez Miki u „Amidži šouu", pa je na pitanje voditelja šta će ukoliko dete ipak povuče na dedu, odgovorio odrično.

Porotom, u segmentu emisije rezervisanom za pitanja sa Instagrama, još je dublje zašao u to - zašto baš Arsenije.

„Skoro sam saznao..."

- Hteo sam da mi se sin zove Dražen, po Draženu Petroviću, košarkašu koji je bio moj prvi uzor, idol, nogo volim košarku i, ženi se mojoj ne sviđa. Onda sam razmišljao, koga još gotivim... Od pevača najviše volim Arsena Dedića, pa onda Arsenije, pa ima i Čarnojević i, skoro sam saznao, postoji svetac koji se zove Arsenije Sremski, a ja i moja supruga smo Sremci. I, Arsenije, da bih ga mogao zvati Arsen - naglasio je on u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike