Miki Đuričić o skandalu Anite i Matore, nije štedeo drugaricu: Sama je kriva, uhvatila se devojke koja je prošla sito i rešeto!

01.12.2023

20:06

1

Autor: M. V.

Bivši zadrugar je uvek bio na strani cimerke

Miki Đuričić o skandalu Anite i Matore, nije štedeo drugaricu: Sama je kriva, uhvatila se devojke koja je prošla sito i rešeto!
amigi_13102020_0085 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miki Đuričić opleo je po Aniti Stanojlović nakon što je prevarila njegovu prijateljicu Jovanu Tomić Matoru.

Bivši učenik rijalitija nije štedeo reči za Anitu, pa je javno stao u Jovaninu zaštitu.

- Kada me je Matora zvala i rekla da će da se ženi, pitala me je šta mislim o svemu tome ja sam joj rekao, ako si ti srećna i ja sam. Ljudi kad se jako zaljube, pogotovu Matora koja je emotivno nestabilna, srčana, teško je njoj reći istinu. Žao mi je njenog zdravstvenog stanja. U startu Anita nije bila za nju. Ona je sa 17 godina rodila dete sa starijim tipom. Ali, ajde dešava se - rekao je Miki na početku, a onda je opisao Anitinu prošlost.

Antonio Ahel/ATAImages
Matora i Anita

 

 - Anita je po svaku cenu pokušavala da bude sa Markom Markovićem samo da bude u centru pažnje, onda intimni odnos sa Zolom, pred svima. U stanju si da imaš odnose bez emocija i Matora je na kraju oženi. Sama je kriva. Mislim se ja "Matora, pa ti nisi glupa, praviš budalu od sebe". Uvek smo bili dobri, delili smo sve kao brat i sestra. Kako si dozvolila da te ona prevesla koja je prošla sito i rešeto - izjavio je Đuričić i dodao:

ATAImages/Antonio Ahel
Miki Đuričić

 

- Vidim da se piše da će Anita Matoroj uzeti imovinu. Koju bre imovinu? Mesec dana u divljem braku. Zamisli da sad njoj mora da da pola stana. O čemu se tu radi? Plus htela da je prevari, luda kuća. Matoroj se smeju ljudi.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike