Đuričić još uvek slavi rođenje sina! Bora Santana, Osman Karić... Svi na okupu u kafani (FOTO)

17.09.2023

22:30

0

Autor: M. G.

Miki sve vreme peva i nazdravlja s pocepanom majicom

Đuričić još uvek slavi rođenje sina! Bora Santana, Osman Karić... Svi na okupu u kafani (FOTO)
Miki Đuričić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Supruga Mikija Đuričića nedavno se porodila - par je dobio drugo dete, sina Arsenija, čiji dolazak bivši zadrugar i danas slavi. Zajedno s Borom Santanom, Osmanom Karićem... U kafani peva i nazdravlja u pocepanoj majici.

Sutra bi trebalo da ode po ženu i bebu, pa ih odvede u porodični dom iz porodilišta.

- Teže mi je bilo nego sa prvim detetom, iščekivanje, sve... Osećam se, naravno, fantastično. U ponedeljak idem po suprugu i Arsenija. Dunja (ćeka) i ja čekamo kog kuće, gledamo slike, (ona) ljubi batu i tako - otkrio je prethodne večeri, koju je proveo u studiju „Elite".

Podsetimo, govoreći o imenu koje je odabrao za naslednika, Miki je istakao kako je isprva planirao da se on zove Dražen.

- Hteo sam da mi se sin zove Dražen, po Draženu Petroviću, košarkašu koji je bio moj prvi uzor, idol, nogo volim košarku i, ženi se mojoj ne sviđa. Onda sam razmišljao, koga još gotivim... Od pevača najviše volim Arsena Dedića, pa onda Arsenije, pa ima i Čarnojević i, skoro sam saznao, postoji svetac koji se zove Arsenije Sremski, a ja i moja supruga smo Sremci. I, Arsenije, da bih ga mogao zvati Arsen - naglasio je Miki u „Amidži šouu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike