Ivana Šopić „izvisila" za emisiju? Evo šta na to kaže Milan Milošević!

08.11.2023

16:55

0

Autor: M. G.

Kolege se izvesno vreme nisu ni čule, otkrio je on

Ivana Šopić „izvisila" za emisiju? Evo šta na to kaže Milan Milošević!
Milan Milošević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milan Milošević je tokom jednog televizijskog gostovanja otkrio kako se, najpre, vraća u „Pinkovo" jato, a onda i da će voditi „Pretres nedelje" od idućeg ponedeljka, koji se u poslednje vreme odvijao pod voditeljskom palicom Ivane Šopić.

Dotakavši se donedavne domaćice emisije koja se emituje u okviru rijalitija „Elita", Milan je za jedne medije naglasio kako „nikoga on ne menja, već se samo vraća tamo gde je već godinama i bio".

„Tek sad gori Balkan!"

Milan Milošević, ATAImages/ M.M.
 

- Ne menjam ja nikoga, ja se samo vraćam u emisiju koju sam godinama vodio i to je to. Svaka čast Šopićevoj koja je to, po mom mišljenju, odlično radila. Idemo dalje, gori Balkan tek sad! - izjavio je voditelj za „Informer" koji s koleginicom, inače, od odlaska iz „Pinka" nije bio u posebnom kontaktu.

- ...Dušica (Jakovljević) je otišla sada, a ja sam mesec dana u pregovorima sa televizijom „Pink" i ja nemam veze sa tim. Pritom, Dušica je radila studijski posao, a ja sasvim nešto drugo, tako da ne možemo mi jedno drugo da menjamo, u stvari ja mogu njen posao da radim. Dušica i ja nismo ni u kakvim odnosima, ja sa njom nemam kontakt - izjavio je bio, pa se dotakao i odnosa s drugim kolegama:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

 

- Onog trenutka kada sam otišao sa televizije „Pink", svi oni koji mi se nisu javili, ne treba ni sada da mi se javljaju. Ognjen Amidžić i Ana Radulović su mi se javili, a Ivana Šopić nije, zatim jesu Bora Santana, Milica Kemez, Sanja Stanković... - nabrajao je nešto ranije on, prenosio je „Blic".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike