Evo šta će tačno Milan Milošević da radi na „Pinku"! Voditelj bacio sve karte na sto: Molim vas, jedan aplauz za mene!

08.11.2023

00:14

0

Ovome se mnogo raduje

Evo šta će tačno Milan Milošević da radi na „Pinku"! Voditelj bacio sve karte na sto: Molim vas, jedan aplauz za mene!
Milan Milošević - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Milan Milošević će od ponedeljka, 13. novembra, ponovo voditi „Pretres nedelje", koji je kako je istakao još 2018. godine i pokrenuo s čelnicima „Pinka". On sam ovo je otkrio u „Amidži šouu" pa dodao da jedva čeka „da se vrati na svoje radno mesto". 

- Šta više ima da lažem, krijem, kad će ljudi videti? Ovako. Od ponedeljka, 13. novembra, počinje „Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Ponovo sam u „Eliti" i vraćam se na svoje radno mesto. Tako da, molim vas jedan aplauz za mene. Očekivano - kazao je, pa nastavio:

- Radiću sve što sam i do sada. Ko zna zašto je to dobro, odmorio sam deset meseci... Sa Ivanom Šopić (najviše volim da radim), zato što se dobro poklapamo - bacio je sve karte na sto Milan. 

Ivana Šopić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Inače, malo pre nego što je konačno objasnio javnosti šta će tačno raditi pošto se vrati na televiziju „Pink", voditelj Milan Milošević dotakao se u pomenutoj emisiji i brojnih dugih tema - bez dlake na jeziku otkrio je da li je zaljubljen, šta je s pomirenjem njegovim sa Slavicom Ćukteraš, kao i u kakvim je odnosima s kolegama iz ružičastog jata. 

- U sasvim sam dobrim odnosima sa svima, dovoljno dobrim za saradnju - kratko je kazao on u segmentu emisije „Pitanja sa Instagrama", a onda je odgovorio i na ono vezano za njegov ljubavni život. 

Milan Milošević, Printscreen „Amidži šou"
 

- Nisam zaljubljen - izjavio je Milošević. 

- Da li bi vodio svadbu ispod šatora? - glasilo je iduće pitanje s pomenute mreže za druženje, na koje je Milan odgovorio ovako:

- Vodio bih svadbu ispod šatora. Da, za lovu.

Što se tiče pomirenja sa Slavicom, to se odvilo - još odmah posle emisije u kojoj su se i sporečkali zbog njegovog komentara na njen račun, prenosili su mediji. 

Slavica Ćukteraš, ATAImages/M. P.
 

- Sa Slavicom sam se odmah posle emisije dopisivao. Kad sam video da smo prešli milion pregleda, što da se ne pomirimo. Neću se više nikad svađati - obećao je Milan koji je, podsetimo, onda Slavicu prvo pohvalio, da bi se ubrzo „zakačili" i oko toga ko je od njih dvoje popularniji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike