„Spremite se, Lesi se vraća kući!" Milošević se baš raduje povratku u „Pinkovo" jato: Ovo mu je najviše nedostajalo!

07.11.2023

22:30

0

Podrška javnosti posebno mu znači

„Spremite se, Lesi se vraća kući!" Milošević se baš raduje povratku u „Pinkovo" jato: Ovo mu je najviše nedostajalo!
Milan Milošević - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Milan Milošević ne krije radost povodom toga što se vraća u „Pinkovo" jato. Napustio ga je pre oko deset meseci, a njegovi fanovi i na ulici bi ga zapitkivali - da nije možda došlo vreme da mu ode nazad? Sada, pošto se to i dogodilo, voditelj je za „Pink.rs" pred jednu emisiju priznao da nema jasan osećaj da je ikada odlazio „od kuće", pa je potom otkrio šta gledaoci mogu da očekuju od njega u nadolazećem periodu.

- Nije se tu ništa posebno promenilo, čak sam mogao i žmureći da dođem do ovde. Taj neki osećaj koji mi je nosio sve vreme je neobjašnjiv i mislim da sam jedva čekao da ponovo dođem ovde - počeo je Milan, a onda dodao:

- Gledaoci mogu da očekuju ono što žele, ono što nacija cela želi, a to je nešto što će sve iznenaditi...

Milan Milošević, Printscreen „Amidži šou"
 

Komentarima gledalaca posle vesti o njegovom povratku nije posebno iznenađen.

- Nisam iznenađen, jer ja sam znao koliko mene svi ljudi vole i ne vole, što je bitno ne ostavljam nikoga ravnodušnim, a moje pojavljivanje na „Pinku" tek nikoga neće ostaviti ravnodušnim - priča Milošević, kod ogromna podrška fanova takođe nije zatekla.

- Očekivao sam. Deset meseci je prošlo otkako nisam na Pinku i svakodnevno sam dobijao poruke od naroda, nisam mogao ulicom da prođem a da mi ne kažu da se vratim i, evo, vraćam se - izjavio je za pomenute medije.

- Od trenutka kada sam seo sa čelnicima „Pinka" i ljudima iz produkcije izgledalo je kao da nikada nisam odlazio odavde i saradnja će biti baš onakva kakva treba da bude i još bolja nego što je bila i sa kolegama čiji rad izuzetno poštujem - nastavio je svoju priču on, pa je na pitanje ko mu je najviše nedostajao odgovorio:

Milan Milošević, Printscreen „Amidži šou"
 

- Niko, zašto bi mi neko nedostajao, nedostaje mi ono što prenosim gledaocima preko malih ekrana širom sveta.

Upitan, zatim, da li može javno da obeća da će „Balkan goreti nikad jače", kako sam voli često da kaže, zaključio je rečima:

- Lesi se vraća kući, spremite se.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike